Descopera

DE LA INVERSAREA POLILOR SOLARI INFLUENȚEAZĂ VIAȚA PE TERRA

La sfârșitul unui ciclu de 11 ani, Soarele trece printr-un proces de inversare a polilor. Polul negativ devine pozitiv și invers. Această inversare are loc într-o perioadă de maxim solar în care exploziile solare se amplifică ca intensitate și număr.

Inversarea durează câteva luni, timp în care au loc mai multe transformări. Ultima inversare a avut loc în anul 2013. Exploziile solare aruncă în spațiul cosmic miliarde de tone de gaz cu particule încărcate electric. Prin aceste explozii care se petrec o dată la 11 ani, Soarele suferă o curățenie.

El ejectează în spațiu cantități enorme din câmpul său magnetic prin intermediul activității intense a petelor solare și a altor contorsiuni spațio-temporale create în atmosferă.

Maximul are loc după ce o mare parte dintre petele solare au fost curățate. Ce înseamnă acest eveniment pentru oameni și planeta noastră?
Această inversare are o influență directă asupra câmpului magnetic al Pământului. Pe lângă influențele de natură fizică au loc și influențe de natură subtilă care sunt foarte importante.

Specialiștii susțin că fenomenul de inversare a polilor acționează asupra comportamentului uman dar, poate produce și catastrofe naturale.
Pământul este influențat nu numai de Soare.

De curând, oamenii de știință au descoperit că planeta este înconjurată de particule misterioase de materie întunecată sub forma unor filamente lungi, invizibile ce se întind de pe suprafața Pământului până în cosmos.

loading...

Materia întunecată reprezintă 27% din toată materia din Univers. Ea are proprietatea de a nu interfera cu materia normală și călătorește pe suprafața Pământului ca un fel de fantomă. Pe măsură ce fluxurile de materie întunecată se apropie de Pământ, din cauza gravitației, acestea capătă forma unor fire de păr care se îndoaie.

Aceste filamente prezintă un fel de rădăcină care are o lungime de 600000 de mile, de două ori distanța până la Lună. În aceste zone, densitatea fluxului este extrem de mare.

loading...
To Top