Take a fresh look at your lifestyle.

DE LA HAARP LA NIBIRU: Schimbări climatice apocaliptice

0

Irma a fost al cincilea uragan înregistrat în Atlanticul de Nord ca intensitate și putere, din momentul în care omenirea a putut măsura astfel de fenomene. Specialiștii au considerat că uraganul a fost cauzat de încălzirea bruscă a temperaturii apei oceanului.

Nu toți specialiștii sunt de acord cu aceste  explicații. În iulie 2017, un satelit american a captat timp de o jumătate de oră o lumină misterioasă deasupra SUA. Imaginile au fost analizate de cercetătorii de la NASA, dar nu s-a ajuns la un răspuns concludent. În timpul uraganului, viteza vântului a depășit 300 km/h.

Fenomenul a fost unic prin intensitate, fapt care i-a determinat pe unii specialiști să caute cauza în anomalii care s-au produs cu câteva luni înainte deasupra SUA. Dacă acele anomalii au fost de origine naturală, ce le-a produs, dacă sunt de origine artificială, cine le-a produs? Primul om de ştiinţă care a susținut ipoteza că anomaliile au fost produse artificial a fost profesorul Michio Kaku.

El a declarat că experimentele HAARP sunt cauza uraganelor și cutremurelor care s-au produs în continentul american, într-o perioadă scurtă de o lună. Într-un interviu acordat postului de televiziune CBS, el a susținut că HAARP este o armă care poate manipula clima și are efecte devastatoare asupra Pământului.

Norii au fost bombardați cu particule, care ulterior, au fost activate cu unde emise de antenele HAARP. În Gakona, Alaska, există 180 de astfel de antene, care au capacitatea unor emițătoare uriașe de înaltă frecvență și care pot produce 10 megawați de încărcătură și pot schimba compoziţia atmosferei la o distanță de 50 km de suprafața terestră. Michio Kaku a vorbit despre armele geofizice care pot distruge regiuni întregi, care pot schimba lumea.

Loading...

După interviul acordat, alți specialiști au ieșit în spațiul public și au susținut declarațiile lui Kaku. S-a sugerat că a fost un adevărat atac cu arme geofizice asupra Americii și că zonele afectate de aceste fenomene au fost atent alese. Cercetătoarea NASA Pattie Brassard are o altă opinie cu privire la cauza acestor fenomene.

Ea a susținut că cel de al doilea soare, planeta Nibiru, care are 7 planete în orbită, se apropie de Pământ. Una dintre planete are dimensiuni de 10 ori mai mari decât Pământul, situație care duce la apariția unor anomalii în sistemul nostru solar, care vor genera fenomene devastatoare.

nibiru

Mișcarea de rotație a Pământului este perturbată, câmpul magnetic s-a redus ca intensitate, iar toate aceste anomalii vor avea consecințe grave asupra planetei noastre.

Apogeul acestor fenomene va fi atins în anul 2020. Pattie Brassard a mai declarat că NASA  întâmpină multe probleme în ceea ce privește activitatea sateliților, care este perturbată de apropierea acestui micro-sistem solar.

loading...