Mistere

HAARP
Descopera

DE LA CALOIAN LA PROIECTUL HAARP

5views

Omul care aduce ploaia, așa a fost numit americanul, Hartfield. Ploaia se declanșa, după ce Hartfield producea o reacție chimică. Fumul care se degaja aducea ploaia. Toată această experiență avea secretele ei, cunoscute numai de Hartfield.

Afacerile mergeau foarte bine. Hartield câștiga și 10000 de dolari pentru o astfel de experiență. El a fost chemat și de marii proprietari de mine de aur. Se știe că, pentru extragerea aurului sunt necesare mari cantități de apă.

În deșertul californian, el a declanșat o ploaie, la trei ore după experiența sa. Hartfiled a avut peste 2000 de astfel de experiențe, toate încununate de succes și cu toate acestea, lumea științifică îl privea cu scepticism.

Cum putea să fie acceptat un vânzător de mașini de cusut în rândul oamenilor de știință? În Etiopia dar și în Egiptul antic exista un ritual numit dansul ploii. Incantațiile invocate aduceau ploaia. Aceeași tradiție este și în Balcani.

În România, era utilizat ritualul Caloianului. În limba greacă kalos înseamnă frumos iar iani, Ion. Este o datină însoțită de cântec, care sărbătorea la origine mitul zeului naturii.

Oamenii bisericii, pentru a elimina zeul păgân, l-au asimilat cu Ioan Botezătorul. Data caloianului este în proximitatea solstițiului de vară, 24 iunie. Acest ritual este practicat numai în sudul României, unde este mai multă secetă.

Loading...

Caloianul este o păpușă sub forma unui idol, confecționată din lut, ornată cu flori și îngropată în cadrul unui ceremonial tradițional cu bocire, pomană, masă.

După trei zile Caloianul este dezgropat și adus în sat, unde este bocit și aruncat într-o apă, fântână, baltă, râu. După ceremonial, fetele fac o plăcintă și îi invită pe feciori pentru a se ospăta din pomana Caloianului.

Se presupune că, la origine, Caloianul este de sorginte tracă. Caloianul aducea sau alunga ploile. Caloianul este o reminiscență din mitologia romană, ca și Paparudele. Romanii obișnuiau să-l invoce pe Jupiter pluvius.

Triburile indiene Cherokee realizează un dans în care invocă ploaia. Ploaia purifică pământul. Emiratele Arabe au dezvoltat un proiect secret, în urma căruia a plouat de 50 de ori mai mult în regiunea Abu Dhabi, pe perioada verii.

Utilizarea tehnicii militare pentru modificarea condițiilor climaterice a fost interzisă din anul 1977. Speculații recente emise de jurnaliști americani fac referire la faptul că americanii au încălcat convenția din 1977, utilizând tehnică militară în cadrul proiectului HAARP.

HAARP

Se mai spune că, inundațiile din SUA și Canada, dar și ploaia de gheață care a paralizat o parte din SUA, sunt consecințe ale unor astfel de experimente. Ionosfera reacționează! Uneori ne dă prea mult sau ceea ce nu ne trebuie.

loading...