Take a fresh look at your lifestyle.

De ce nu descoperim specii extraterestre? Pentru că nu suntem pregătiți

Un contact cu o civilizație extraterestră presupune schimbări majore în știință, tehnică, relații sociale, dar au și un puternic impact emoțional.

SETI, Search for Extra–Terrestrial Intelligence, a elaborat un studiu cu privire la modalitățile de contact, impactul și consecințele care se pot produce ca urmare a unui astfel de eveniment.

Modalitățile de contact sunt multiple. Acestea pot fi unde electromagnetice, OZN-uri sau contact direct. Încercările umanității de a intra în contact cu civilizațiile extraterestre s-au desfășurat pe mai multe planuri. În anul 1936, la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Berlin, a fost transmis în spațiu un semnal puternic, care a rămas fără răspuns.

Conform specialiștilor, în Univers, există peste 8500 de aștri și 3500 de exoplanete similare cu planeta noastră, care ar putea fi locuite de civilizații extraterestre.

Michio Kaku, contactul cu civilizații extraterestre

În timp ce unii specialiști consideră că umanitatea a avut deja un contact cu extratereștrii și că aceștia nu numai că au vizitat planeta, dar s-au și implicat în evoluția ei, celebrul om de știință Michio Kaku consideră că în următorii ani ai secolului al XXI-lea, omenirea va avea parte de un astfel de contact.

Poate că extratereștrii sunt mult mai aproape de noi, față de ceea ce gândim. El făcea referire la misiunile Apollo și la probele pe care NASA a încercat să le țină departe de ochii presei și ai oamenilor de știință.

Loading...

Luna, o colonie extraterestră

În 20 iulie 2014, s-au împlinit 45 de ani de la prima aselenizare pe Lună. Cu acea ocazie, au fost prezentate imagini pe care NASA a preferat să nu le publice. Imaginile prezentau existența unor instalații, antene, structuri gigantice. Cu această ocazie, Buzz Aldrin, astronaut, a acordat un interviu în care a declarat că în cele trei zile cât a durat călătoria spre Lună, au fost escortați de OZN-uri, iar în orele petrecute pe Lună, au fost supravegheați de extratereștrii.

El a mai vorbit despre ruinele unor orașe extraterestre, existența unor domuri și tuneluri de origine artificială. Acele structuri nu puteau fi de origine naturală, a mai adăugat el, erau perfect aliniate, iar în jurul lor erau construite ziduri înalte.

În anul 1979, Maurice Chatelain, fost șef al sistemului de comunicații NASA, a declarat că două obiecte de origine extraterestră au monitorizat misiunea Apollo 15 pe tot parcursul său. Toate acestea s-au întâmplat după ce modulul a aselenizat și cei doi astronauți au început să cerceteze suprafața lunară.

Chatelain a mai declarat că înţelege poziția pe care NASA a avut-o referitor la toate aceste evenimente. Omenirea nu este pregătită pentru un șoc mondial.

loading...

Comentariile sunt închise.