Mistere

rp_OZN-uri-pe-cerul-Americii.jpg
X-Files

De ce nu descoperim specii extraterestre? OZN-urile vin dintr-o realitate paralelă

2views

Oficial, despre proiectul Montauk s-a spus și scris foarte puțin. Cei care au fost implicați în acest proiect nu au făcut declarații din motive numai de ei cunoscute.

Mult timp mai târziu, s-au aflat câteva informații care puse cap la cap de jurnaliștii de investigații au demonstrat că proiectul a fost bine pregătit, că au fost cooptați oameni de știință de renume și care a avut ca scop manipularea energiei câmpului magnetic spre o călătorie prin teleportare spre un alt univers.

Proiectul a început cu experimente preliminarii realizate în laborator de profesorul John Von Neumann. În anul 1943, a fost realizat un vortex temporal, cu o putere uluitoare, care a făcut invizibilă nava USS Eldridge și teleportarea acesteia la o distanță de câteva sute de kilometri.

Fenomenul interdimensional a fascinat lumea științifică și mulți cercetători au încercat prin experimentele lor să dezlege acest mister. Jacques Valle a fost un susținător asiduu al teoriei extradimensională. El a încercat să demonstreze că OZN-urile vin din alte realități sau dimensiuni, care coexistă alături de cea în care trăim.

Timp de 50 de ani, Valle a studiat acest fenomen, avansând ideea că OZN-urile nu sunt de natură extraterestră. OZN-urile vin de undeva dintr-un alt univers sau realitate. Trecerea se realizează prin portaluri temporale. Universurile interacționează și în acest mod s-ar putea explica dispariția unor persoane sau obiecte sau apariția unor creaturi ciudate.

Loading...

Einstein susținea că găurile negre sunt punți de trecere între două dimensiuni. În fiecare dimensiune timpul se scurge în mod diferit.

Marinarii care au supraviețuit proiectului Montauk au revenit după misterioasa teleportare îmbătrâniți și schimbați din punct de vedere psihologic. Mulți dintre aceștia nu au rezistat revenirii în dimensiunea în care trăim.

Telescopul spațial Planck a detectat anumite zone din Univers în care temperaturile sunt foarte joase. Se presupune că acele zone sunt portaluri de trecere dintr-un univers în altul.

rp_OZN-uri-pe-cerul-Americii.jpg

La o distanță de 3,5 ani lumină de Pământ a fost descoperit un spațiu gol, lipsit de materie, despre care se presupune că ar fi un punct de trecere spre o altă realitate.

loading...