De ce NASA nu spune niciodată adevărul? Ce ascunde cu adevărat?

4

Puțini dintre noi cunoaștem faptul că NASA este o agenție de cercetare privată. 80% din capitalul său aparține unor investitori independenți.

Acești investitori s-au asociat cu guvernul american, care deține 20% din capital, în vederea unor cercetări științifice, prin programele pe care le derulează.

Cu siguranță, această situație explică lipsa de transparență de care dă dovadă NASA. Astronauții din misiunile Apollo au adus la NASA peste 18600 de fotografii făcute pe Lună.

Ele au fost ținute secret mult timp și după mulți ani, numai o mică parte dintre acestea a fost făcută publică.
Nu se cunoaște identitatea persoanelor care finanțează NASA. Cert este că informațiile de mare valoare sunt ținute secret, la fel și aparatura super performantă de care dispun specialiștii.

De ce toți foștii colaboratori NASA spun lucruri ciudate?

Foști colaboratori NASA au afirmat că NASA dispune de o adevărată flotă care se află pe orbita Pământului. NASA dispune de peste 2000 de nave spațiale, multe dintre misiunile acestora fiind strict secrete. Se spune că NASA are o navă spațială cu 8000 de locuri, pregătită pentru călătoriile spre Marte. Multe dintre aceste nave spațiale sunt staționate pe partea nevăzută a Lunii, unde NASA are o adevărată bază.

Una dintre cele mai performante nave spațiale se numește Nautilus și funcționează prin impulsii magnetice.
Conform unor jurnaliști care au încercat să intre în tăcuta și secretă lume a celor de la NASA, încă din anii 60, NASA are șapte stații orbitale.

Conform unor surse, NASA dispune de nave spațiale antigravitaționale. Se spune că NASA a împrumutat tehnologie extraterestră, iar aceste nave au fost testate în anii 90.
Informațiile care parvin presei despre ultimele descoperiri vin în general de la centrele de cercetare europene sau observatoare care nu aparțin NASA.

Fotografii ciudate

În anul 1996, atunci când au fost date publicității fotografii în infraroșu făcute planetei Saturn, iar pe orbita planetei erau trei obiecte gigantice, lumea științifică și-a dat seama că cele trei obiecte erau niște OZN-uri gigantice. Fotografiile fuseseră făcute de telescoape care aparțineau unor observatoare care nu aveau legătură cu NASA.

Mult mai târziu, specialiștii de la NASA au confirmat, la presiunea presei, că au cunoștință de aceste obiecte zburătoare, care nu sunt de origine terestră.

nasa 1 - De ce NASA nu spune niciodată adevărul? Ce ascunde cu adevărat?

Este celebru cazul unei persoane care a reușit să pirateze reţeaua informatică NASA. El a descoperit documente în care se vorbea despre legătura dintre NASA și civilizații extraterestre, proiecte care se derulau în comun.
Foarte puține informații a dat NASA despre planeta Marte.

În primele fotografii pe care le-a publicat, din eroare, se observă că la polul sud al planetei Marte există zăpadă. La câteva zile, aceste fotografii au fost retrase de pe site-ul NASA. În alte fotografii se observă structuri deosebit de înalte care nu sunt de origine naturală. NASA nu a făcut comentarii, pur și simplu a retras fotografiile.

loading...
4 Comentarii
 1. Sabin spune

  NASA ESTE CEA MAI MARE AGENTIE CONSPIRATIVA…
  NISTE MINCINOSI PATOLOGICI…
  PAI CE SA RECUNOASCA…CA NU A FOST NIMENI,NICIOFATA PE LUNA…CA PAMANTUL ESTE PLAT…CA NOI SUNTEM CENTRUL „UNIVERSULUI”…CA SOARELE NU ESTE LA 150.000.000 KM DISTANTA FATA DE PAMANT SI CA LUNA CU SOARELE SUNT LA ACEASI DISTANTA FATA DE TERRA…CA ANTARCTICA NU ESTE UN CONTINENT CI UN ZID (360′) DE GHEATA…CA NIMENI NU POATE PARSSII ACEST SISTEM INCHIS IAR DOMUL (CUPOLA) ESTE CEA CARE SEPARA APELE DE SUS…DE APELE DE JOS…CA NU EXISTA SATELITI IN SPATIU…CA NU EXISTA GRAVITATIE SAU CA NU POT EXPLICA CE ESTE DEFAPT…ETC.
  IMI ESTE SCARBA CAND MA GANDESC CA ISI SPUN:SAVANTI,OAMENI DE STIINTA,ASTRONAUTI….RUSINOS.

  1. George spune

   UN OM INFORMAT FACE CÎT 10 ŞI NU POATE FI MANIPULAT. din situl prietenului meu Marius -” Adevărul ne va elibera” pe care de asemenea ţi-l recomand ca şi „ACEST UNIVERS CRISTALIN” al lui MarYan. Eu de mult am renunţat la saituri (mînărite),iar informaţia o iau de la prima mînă,netrunchiată sau PRElucrată……Cu drag GeorgedeDrobeta

 2. George spune

  Dragă Sabin.Mă bucură atitudinea ta şi faptul de a nu crede toate aburelile acestor manipulatori care mai cred că internauţii sînt bătuţi în cap sau duşi cu pluta. Puţine din articolele de pe acest site citesc ,deoarece directa mea sursă de info este situl „Poveste Cosmică” pe care ţi-l recomand şi invită şi tu pe cei din agenda ta să se aboneze la el,unde un român de suflet traduce din limba engleză toate materialele din blogul „Gaia” al lui D.Wilckok şi Corey God. Acei minunaţi oameni au decis ,după o activitate cam de 20 de ani trăiţi în PROGRAMUL SECRET SPAŢIAL să destăinuie lumii adevărata faţă a celor care în mod firesc pentru că alegătorii au avut încredere în ei reprezintă preşedinţi de stat ,aparate guvernamentale şi tot staff-ul de conducere ridicat în fruntea ţărilor de pe continentul european dar SUA. Informaţiile de acolo sînt corecte,traducerile sînt-aş putea spune ireproşabile şi gradul de ADEVĂR măsurat prin metode radiestezice -de către mine ,depăşeşte lejer 97%. Motiv pentru care cu cea mai mare încredere ţi-l recomand şi aşa să faci şi tu pe mai departe. Site-ul meu spiritual este Fragalactici ,pe adresă de g.mail anghelgeorge05@gmail.com

 3. Jimmy spune

  NASA a descoperit recent că Terra nu este nici rotundă nici plată şi nici măcar ovală ; PLANETA noastră este de fapt un CERC cu patru laturi ce serveşte drept gaură la o latrină. Acum înțelegi de ce lumea noastră este strâmb făcută !?

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.