Mistere

Descopera

DE CE AU FOST ABANDONATE MISIUNILE APOLLO? POSIBILE NEÎNȚELEGERI ÎNTRE PĂMÂNTENI ȘI EXTRATEREȘTRII?

5views

Astronomii Nicolai Kardashev și Freeman Dyson au realizat o clasificare a extratereștrilor. După locul de unde pot obține energie și posibilitatea deplasării lor extratereștrii sunt de trei tipuri.mEnergia poate fi obținută de pe planeta lor, steaua lor sau galaxia lor. 

Civilizațiile de tip 1 sunt capabile să obțină energie de pe propria lor planetă. Civilizațiile de tip 2 sunt capabile să obțină energie dintr-o stea apropiată, cum ar fi Soarele pentru noi și civilizațiile de tip 3 care pot exploata energie din întreaga galaxie. Civilizațiile de gradul 3 se pot deplasa oriunde în galaxie.
Cercetătorii s-au întrebat dacă civilizațiile de tip 3 sunt un imperiu sau federații? Un imperiu galactic este o forță colosală, care conform astronomilor are un nucleu central, cel care conduce, civilizația suverană și cele vasale.

Geologul Steeve Stroy și-a dedicat o bună parte din activitate studierii pozelor și a filmelor făcute pe Lună. El susține că pe Lună sunt 44 de zone susceptibile de a fi baze ale extratereștrilor. În majoritate, aceste se află în interiorul unor cratere, unde au fost descoperite forme geometrice create artificial, resturi de cupole din sticlă, resturi ale unei civilizații.

Cosmonauții de la misiunile Apollo au fotografiat și filmat structuri sub formă de domuri, spirale, care sunt formate artificial.Există peste 170 de fotografii făcute de astronauții care au ajuns pe Lună.
Majoritatea sunt în posesia celor de la NASA și sunt clasificate. Natura nu putea crea astfel de structuri. Ruinile unui oraș lunar au făcut pe mulți cercetători să emită ipoteza că pe Lună a fost o bază spațială pentru extratereștrii, în drumul lor către Pământ.

Ruinele acestui oraș lunar se întind pe mai mulți kilometri, iar domurile masive au structuri puternice ca fundație. Formele complexe ale acestor structuri au determinat pe cercetători să susțină că numai artificial acestea puteau fi făcute. Alte poze prezintă excavații concentrice, ca și cum ar fi intrări în tuneluri sau în mine. Membrii echipajului misiunii Apollo 12 au declarat că pe tot parcursul misiunii lor, au fost urmăriți de un OZN, în formă triunghiulară.

Loading...

Nu ne rămăsese decât să ne rugăm, a spus unul dintre astronauți. Richard Hoagland, astronom la NASA, a declarat că membrii echipajelor Apollo au observat și fotografiat piramide transparente, domuri, dar toate acestea aveau înfățișarea unor ruine. Mulți cercetători și jurnaliști au întrebat pe responsabilii de la NASA, de ce s-au oprit toate programele care vizau Luna?

De ce au fost stopate misiunile Apollo?

Cei de la NASA nu au răspuns la aceste întrebări, însă în rândul oamenilor de știință a rămas ideea că studierea Lunii a fost abandonată, pentru că acolo sunt baze ale extratereștrilor și ar fi fost prea periculos pentru navele spațiale pământești și implicit pentru echipaje.

imatch

NASA și-a îndreptat atenția spre planeta Marte, abandonând, practic, studiul și călătoriile spre Lună, fără să dea explicații. Nici rușii nu sunt interesați de Lună. Dacă în anii 60-70 era o concurență pe viață și pe moarte între cele două puteri, acum, niciuna dintre ele nu mai este interesată de Lună.
Cotidianul rusesc Pravda susținea în anul 2002, că rușii au fotografii luate de pe Lună, cu zone care sunt locuite.

loading...