De ce a fost introdusă cenzura în privința fosilelor aparținând raselor de giganți?

De ce a fost introdusă cenzura în privința fosilelor aparținând raselor de giganți?

Ne punem întrebarea de ce a fost introdusă cenzura în privința fosilelor aparținând raselor de giganți? Lumea științifică, chiar și arheologii, clasează informațiile despre astfel de descoperiri. Există o adevărată conspirație guvernată de legea tăcerii.

În multe documente istorice întâlnim mărturii despre existența unei rase de giganți a căror înălțime ajungea și la patru metri.
În multe colțuri ale lumii au fost descoperite astfel de schelete care în mod normal ar fi trebuit atent cercetate și conexate cu ceea ce numim originea și evoluția omenirii.

În ceea ce privește dispariția acestei civilizații există mai multe ipoteze. Sunt cercetători care susțin că gravitația ar fi fost cauza.
La începutul existenței planetei noastre, gravitația era mult mai mică. Astfel s-ar putea explica existența dinozaurilor dar și a unei civilizații de giganți.

Pe măsură ce gravitația a crescut, dinozaurii și civilizația de giganți au dispărut. În caverne din Valea Morții, California, au fost descoperite schelete a căror lungime depășește trei metri. Au mai fost descoperite unelte de lucru de dimensiuni mari a căror vechime este de peste 8000 de ani.

Se presupune că o civilizație de giganți este autoarea uriașelor statui de pe Insula Paștelui și nu numai. Strămoșii noștri, tracii, aveau reputația de bărbați foarte înalți. Documentele istorice îl descriu pe Gaius Iulius Verus Maximinus, 173-278 e.n., ca fiind unul dintre cei mai înalți oameni ai Antichității. El s-a născut în Tracia. Părinții lui se numeau Ababa și Micca. El a ajuns împăratul imperiului roman, 235-238, fiind primul împărat de origine tracă. El era cunoscut sub numele de Maximin Tracul și avea o înălțime de 2,62 metri. Se spune că avea o putere uriașă, putea ridica singur un car încărcat cu pietre.

Cu toate că pe teritoriul României au fost descoperite schelete de dimensiuni uriașe, istoria noastră ignoră acest subiect. Argedava era considerată cea mai importantă cetate a lui Burebista. În anii 40, au fost descoperite peste 80 de schelete gigantice. Craniile erau de trei ori mai mari față de un craniu normal.

Loading...

Raportul pe care arheologii l-au întocmit a fost dat uitării. La Scăieni, Prahova, au fost descoperite alte trei schelete de dimensiuni uriașe.
Istoricul Nicolae Densușianu considera că actualul teritoriu al României a fost populat de o civilizație de giganți. În scrierile sale face referire la jidovi, o populație de uriași, cu capete și ochi enormi.

Densușianu susținea că locul unde trăiau uriașii este Cerna-Godeanu. În apropiere de Cerna se află muntele Pregleda. Este vechea Phlegra din istoria giganților, despre care au scris autorii greci.

gigantii din Insula CatalinaÎn județul Gorj sunt multe locuri ale căror denumiri ne trimit la istoriile giganților. Vorbim despre Jidovi, lângă Peștera Muierii sau Oborul Jidovilor.

În Ceahlău, Cheile Bicazului erau cunoscute sub numele de Valea Jidovului. În această zonă au fost descoperite tumuli funerari, movile, în interiorul cărora erau zeci de schele uriașe.

loading...

Related posts