Descopera

DE A XIII- A ZODIE ESTE CEA A REPTILIENILOR

În cotidianul Nouvelle Ere, a fost publicat un articol intitulat Sfârșitul Iluminaților, în care se face trimitere la vechi documente ale Frăției Șarpelui. În aceste documente se face referire la un rege, din dinastia Windsor, care va deveni un rege al lumii.

Se crede că prințul William va fi viitorul rege al lumii, pentru că are origini reptiliene. În anul 1980, un medium care a reușit să fugă din Frăția Șarpelui a fost primul care a vorbit despre nașterea prințului William și viitorul său, ca rege al lumii. Scriitorul David Icke în celebrul său roman Marele Secret, aprofundează această teză, bazată pe mărturiile unor Iluminați și ale unor mediumuri celebri.

Cartea lui Icke se bazează în mare parte pe mărturiile unui medium celebru, Arizona Wilder. Aceasta susține că membrii dinastiei Windsor sunt descendenți ai reptilienilor. Au ritualuri satanice, în timpul cărora sunt jumătate oameni, jumătate reptile. Icke susține că reptilienii pot fi ușor recunoscuți după formatul ochilor. El chiar prezintă o serie de poze ale unor celebrii Iluminați, făcând o analiză atentă a acestora.

Ochii acestora devin uneori roșii, pupila de micșorează, retina se alungește și capătă culoarea neagră în interior. Reptilienii se află în cea de a patra dimensiune, foarte aproape de cea de a trei dimensiune.
Clasicul zodiac, pe care toți îl cunoaștem, este format din 12 zodii. A șa știam, mulți dintre noi. Mult timp, a fost ascunsă cea de a treisprezecea zodie, care este cea a Șarpelui și este destinată reptilienilor.
Reptilienii provin din Constelația Dragonului, țin secret venirea lor pe Pământ și conduc toate ordinele și frățiile Iluminaților.

Șarpele se urcă pe cal la sfârșitul Balanței, în Scorpion și Săgetător. Aceste trei zodii sunt un mister pentru astrologi, în sensul că ele perturbă armonia semnelor zodiacale, echilibrul acestora cu universul.
Maestrul spiritual Peter Deunov, consideră această perioadă ca fiind a treisprezecea zonă sau zona tuturor contradicțiilor.

Cea de a treisprezecea zodie, cea a Șarpelui, se manifestă în perioada celor trei zodii. Multe incidente, dezechilibre, accidente, boli și morți tragice se produc în această perioadă. Iuda, unul dintre apostolii lui Christos, corespunde acestei zone și a numărului 13. El îl iubește pe Christos, care este mentorul său, dar este ros de invidie față de inteligența și realizările lui Christos. Icke îl consideră pe Iuda ca având origini reptiliene.

loading...

Una dintre cele mai puternice și mai bogate familii din lume este cea numită Rothschild, care este considerată că este de origine reptiliană. Reptilienii sunt în număr mare în SUA și au o legătură foarte strânsă cu indienii Cherokee, de la care au învățat multe lucruri. Indienii stăpânesc cunoștințe care au fost preluate de la populația care a trăit în Atlantida.

zodie 2 - DE A XIII- A ZODIE ESTE CEA A REPTILIENILOR

Familia Rothschild a fost implicată în toate evenimentele mondiale. A provocat și finanțat războaie civile în SUA, a rescris harta Europei, implicându-se în cele două războaie mondiale. Cel de al doilea Război Mondial avea pentru Illuminati trei scopuri. În primul rând, aducerea în prim plan al unui simbol al fortărețelor subterane din Tibet și Egipt. Este vorba despre svastică. În al doilea rând, crearea statului Israel, o adevărată platformă pentru Noua Ordine Mondială.

În al treilea rând, crearea armelor nucleare și posibilitatea testării acestora. După cel de al doilea Război Mondial, puternicele familii imperiale japoneze, Hirohito, au fost îndepărtate de la conducerea lumii.
Illuminații au preluat toată puterea.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top