David Ike: Liderii Illuminati sunt reptilieni care pot lua formă umană!

Nu cu mult timp în urmă, în Statele Unite a apărut o carte semnată de celebrul teoretician al conspirațiilor David Ike. Autorul a studiat pentru mai ani fenomenul Illuminati și drept încoronare a muncii sale a publicat cartea intitulatăCopiii matricei”.

Descoperirile autorului sunt de-a dreptul șocante. Cartea debutează prin explicarea fenomenului Illuminati, pentru ca mai apoi autorul să citeze din sute de martori pe care i-a intervievat și care au declarat că șefia ordinului este deținută nu de oameni, așa cum s-a crezut până în prezent, ci de reptilieni.

Scopul acestora este să formele o nouă elită mondială din care să facă parte hibrizi umani, cu spiralele ADN modificate, capabili să ia formă umană ori de câte ori este nevoie. Această elită, formată în mare pare din reptilieni, este cea care încearcă de sute de ani să traseze destinul omenirii pe Terra. Acest destin este presărat de cele mai negre perioade prin care a trecut omenirea: războaie, crize economice, politice, sociale, dar și devierea omului de la scopul său suprem și îndreptarea perspectivei asupra materialismului.

Un alt scop al Illuminati este ascunderea secretelor universale de ochii curioși ai oamenilor de rând. Din această cauză se folosesc religiile pentru a deruta, dar și a manipula. Adevărul este o armă prețioasă cu care se poate schimba perspectiva asupra lucrurilor și din această cauză omul trebuie să trăiască într-un întuneric permanent.

Cei mai mulți iubitori ai conspirațiilor sunt de părere că Illuminati și Noua Ordine Mondială nu urmărește nimic altceva decât instaurarea terorii pe Terra și aruncarea în sclavie a omul de rând. Încă din secolul al XVIII-lea scopul principal al Illuminati a fost să pună stăpânire pe întreaga planetă pentru ca mai apoi să formeze o elită mondială, probabil comitetul celor 300, care să conducă omenirea după bunul plac.

Loading...

Comitetul celor 300 este singura ierarhie de putere organizată din lume care transcende toate guvernele şi indivizii, oricât de puternici şi de siguri pe sine s-ar crede. Acesta acoperă finanţele, domeniul apărării şi partidele politice de toate coloraturile şi orientările. Nu există nici o entitate pe care Comitetul să n-o poată depista şi controla, inclusiv religiile organizate ale lumii. Iar Coroana Britanică este punctul său de control.

Cu mult timp în urmă, Comitetul celor 300 a decretat că va exista o lume mai mică – mult mai mică – şi mai bună, adică ideea lor despre ceea ce ar constitui o lume mai bună. Miriadele de consumatori inutili care devorează resursele naturale sărăcite trebuie să fie decimate. Progresul industrial susţine creşterea demografică. Prin urmare, porunca de a creşte şi a ne înmulţi pentru a stăpâni Pământul, găsită în Geneză, a trebuit să fie desconsiderată.

illuminati

Scopul lor final este acela de a contopi toate ţările într-o Nouă Ordine Mondială fără nici un Dumnezeu, cu un Guvern Unic Mondial, care va împinge lumea înapoi, în condiţii mult mai grele decât cele din Evul Mediu. Acest scop va fi îndeplinit cu ajutorul liderilor Illuminati, reptilienii, care conform autorului deja s-au infiltrat în cele mai importante structuri ale țărilor dezvoltate și pun umărul la îndeplinirea scopului final.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și