Data nașterii influențează destinul. Află acum care este drumul tău în viață!

Descoperirea numărului vieții este punctul care deschide ușa destinului. Această modalitate este cea care explică cel mai bine calea în viață a fiecăruia. De ce? Pentru că acest Univers, din care facem noi parte, este clădit pe numere și funcții matematice.

Modul în care data nașterii vă determină scopul în viață


Data nașterii este numărul care sta la baza destinului. Acesta influențează în mod decisiv scopul sau drumul fiecărui individ în viața. Calcularea acestui număr este face după un procedeu extrem de simplu, iar odată aflat, acest număr, prezintă o serie de atribute. Pitagora a fost primul inițiat care a susținut că Universul are la baza sa numărul.

Cum se calculează numărul destinului?

Iată cum se calculează numărul destinului, paza datei de naștere a lui Steve Jobs – 24 februarie 1955 . Luați toate numerele din data nașterii (zz / ll / aaaa = 24/02/1955) și le adunați pentru a obține o singură cifră de la 1 la 9.

Dată: 2 + 4 = 6

Lună: 0 + 2 = 2

Loading...

Anul: 1 + 9 + 5 + 5 = 20 = 2 + 0 = 2

Data + luna + anul = 6 + 2 + 2 = 10 = 1 + 0 = 1 = numărul 1 al traseului de viață

Zero nu este cu adevărat un număr, ci un concept, din acest motiv nu este luat în calcul

Iată ce spune numărul destinului despre tine


Numărul 1

Scopul este să devii un pionier, să inventezi și să-i motivezi pe alții cu ideile tale. Ești capabil de automotivație și poți fi în general descris ca un lider orientat spre progres. Detaliile le ignori, dar cu siguranță poți găsi o soluție la orice provocare.

Numărul 2

Poți fi un diplomat, un aducător al păcii pe Terra. Percepția dvs. sensibilă vă permite să vedeți o imagine mai amplă și să găsiți o soluție pentru fiecare problemă. Cheia este să descoperi și să învățați cum să vă păstrați propria identitate în acest proces.

Numărul 3

Scopul este de a vă lăsați copilul tău interior să vă  ghideze și să deveniți responsabil pentru modul în care vă consumați energia. Sunteți foarte dinamici, cu o mulțime de energie. Sunteți în general o persoană directă, dar emoțiile de care dați dovadă îi vor împinge pe ceilalți să vă privească precum un copil etern.

Numărul 4

Scopul este de a aduce ordinea. Vă place munca susținută și sunteți aici pentru a-i pregăti pe ceilalți pentru schimbare. Sunteți un mare protector și un gardian al limitelor, dar și al principiilor vieții. Știți să vă faceți treaba foarte bine și puteți lucra în echipă în orice condiții.

Numărul 5

Scopul vostru în viața este să fiți un catalizator al acțiunilor. Sunteți la bază un aventurier precaut. Adesea sunteți foarte creativ cu multe idei, dar uneori aveți dificultăți în luarea deciziilor importante.

Numărul 6

Scopul vostru este să învingă inerția pasivă și să aduceți armonie în viața, pentru a o împărtăși cu ceilalți. Drumul destinului al cifrei 6 este să descoperiți echilibrul. Trebuie să învățați nu numai să oferiți, ci și cum să primiți.

Numărul 7

Scopul este să ieșiți din carapace și de a împărtăși cunoștințele voastre divine cu lumea exterioară. Sunteți în legătură directă cu cercetarea și descoperirea celor mai mari secrete ale vieții. În cele mai multe dintre cazuri trebuie să vă ascultați intuiția.

Numărul 8

DESTINUL

Scopul este să vă găsiți puterea interioară prin conectarea spiritualității cu plăcerile materiale. Aflați cum să transformați experiențele negative în cele pozitive. Aveți grijă să nu vă consumați energia prin dobândirea puterii. Utilizați instinctul pentru a crea echipe de oameni, care să descopere calea.

Numărul 9

Scopul este de a aduce înțelepciunea în lume fără a apela la idealism. Destinul numărului 9 este despre cunoașterea mistică și confortul sufletului. Păstrați-vă echilibrul interior și în cele din urmă o să descoperiți înțelepciunea supremă.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook! 

loading...