Bizar

DACĂ EXISTĂ PRODUCȚIE DE ARMAMENT, TREBUIE SĂ FIE ȘI ZONE DE CONFLICT

Cei mai mari producători și exportatori de arme din lume sunt China, SUA, Marea Britanie, Franța și Rusia. SUA sunt cei mai mari exportatori din lume. Armele americane sunt exportate în 170 de țări.

În ceea ce privește Rusia, 10% din producție este livrată Siriei. Urmează India, Algeria, Sudanul. Egiptul a semnat un acord cu Rusia, în valoare de două miliarde de euro, în ceea ce privește livrarea de armament și echipament militar.

În ceea ce privește exportul de arme din China, aceasta a dorit să țină secret, cât la sută din producția de armament este exportată și care sunt destinațiile.

Țările în care există dictatură sunt destinațiile privilegiate pentru exportul de armament. Practic, nu există o statistică care să fie conformă cu realitatea, în ceea ce privește exportul de armament.

Fiecare producător de armament are căile sale știute sau neștiute de a livra armament. Canada a semnat un contract de 14 miliarde de dolari, cu Arabia Saudită, angajându-se să ofere blindate și armament.
Industria armamentului este cel mai profitabil segment al economiei unei țări. Urmează producția de medicamente.

Se pare că, sau este cert, că omenirea are nevoie de armament și medicamente. În momentul de față, două țări sunt pe lista neagră, privind traficul ilegal de arme. Acestea sunt Belarus și Coreea de Nord. Această statistică este oficială. Neoficial, lucrurile stau cu totul altfel.

loading...

Ce ar însemna ca fiecare țară să producă arme și armament și să nu mai existe zone de conflict? Este un paradox. Țări precum SUA, Franța, Marea Britanie, Rusia au exportat armament în zone de risc, după care, au existat atentate chiar împotriva lor.Teroriștii s-au antrenat cu tot arsenalul livrat de către aceștia, după care, atacurile teroriste s-au produs chiar în aceste țări.

În anul 2013, postul național de radio din Suedia a transmis o declarație a acelui mai important imam, din cea mai mare moschee din Stockholm, precum că, importante cantități de armament au intrat în Siria, acestea provenind din Libia și România.

Potrivit postului de radio suedez, armele ajungeau cu vapoarele sau pe calea aerului, prin Turcia.
Autoritățile române au negat acest lucru. Autoritățile române au negat și existența unor închisori CIA pe teritoriul României, cu toate că, raportul Congresului american susține contrariul, cu multe probe.

razboi nuclear1 - DACĂ EXISTĂ PRODUCȚIE DE ARMAMENT, TREBUIE SĂ FIE ȘI ZONE DE CONFLICT

Conform statisticilor internaționale, România este a unsprezecea exportatoare de armament din lume.
În anul 2008, un raport al CIA arată că 37 de zboruri cu armament s-au efectuat deasupra Mării Negre.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top