Take a fresh look at your lifestyle.

Cutremurul din Italia prezis de Nostradamus.Vor urma si altele

În ziua 20-a a Taurului, pământul se va cutremura aşa puternic, că aerul şi solul vor tremura.Şi Dumnezeu pe necredincioşi va răpune!” Nostradamus

Acest catren scris de Nostradamus acum 500 de ani este cel care a prevestit cutremurul produs în Italia în data de 20 mai 2012. Eclipsa de luna inelară este cea care a influențat cu desăvârșire mișcarea telurică şi cele peste 100 de replici care s-au înregistrat în Peninsulă Italică, dar si celelalte cutremure produse în alte locații din lume, Chile, Brazilia sau Japonia.

De asemenea o profeție mayaşă susține că în urma producerii eclipsei inelare în care Soarele se aliniază cu Pământul şi cu Pleiadele (Pleiadele reprezintă un roi stelar care face parte din Catalogul Messier, întocmit de astronomul francez Charles Messier. Este unul dintre cele mai cunoscute obiecte Messier de pe cerul nopții, alături de Praesepe și Hyadele), mai multe cutremure devastatoare se vor produce în diferite locuri de pe Terra. Mayaşii nu specifică aceste locuri, dar este limpede faptul că profeţia lor este pe cale să se împlinească întocmai.

Aceste două profeţii, concretizate într-o oarecare măsură până în prezent, sunt demne de luat în calcul pentru că după cum s-a demonstrat şi din punct de vedere ştiinţific, eclipsele sunt în legătură directă cu mişcările de pământ. De-a lungul timpului cele mai multe dintre cutremure au fost influenţate în mod direct de eclipsele produse sau chiar de apropierea Lunii de planeta noastră (fenomenul de Super Luna).

O vechi proverb peruan spune căNe uităm la eclipsă şi apoi ne aşteptam la un cutremur!„. De aici putem să ne dăm seama că de-a lungul timpului cutremurele au precedat eclipsele. Tradiţia peruană a perpetuat acest fenomen straniu şi inexplicabil încă printr-un proverb.

În epoca Chinei imperiale, eclipsele erau considerate evenimentele astrologice care prevesteau catastrofe naturale sau moartea împăratului. Aceste credinţe şi superstiţii nu au dispărut nici în prezent.

Loading...

În Egiptul antic, eclipsele de soare reprezentau lupta zeului solar Ra cu şarpele Apophis, în care cel din urmă ieşea învingător.

În Vietnam, astrul este atacat de o broască gigantică, iar în state din America Latină, cum ar fi Argentina sau Paraguay, atacatorul este temutul jaguar. Eschimoşii, în schimb, cred că zeitatea solară – Padli şi zeitatea lunii – Amarok fac dragoste şi astfel ia naştere eclipsa.

Vechi credinţe mai spun că eclipsa de soare înseamnă că Dumnezeu şi-a întors faţă de la omenire, pedepsindu-i astfel pe pământeni pentru păcatele lor.

Nici astrologia nu rămâne indiferentă la evenimentele de acest gen: nu trebuie să întreprindem nimic important înaintea şi în timpul eclipsei, dar nici imediat după ce aceasta se va sfârşi.

loading...

Comentariile sunt închise.