The news is by your side.

Curiosity a fotografiat un porcusor de Guineea pe Marte?

0

Rover-ul Curiosity continuă să transmită felurite fotografii de pe Marte. Unele trec neobservate, fără să aibă niciun impact asupra opiniei publice, în timp ce altele şochează, ridicând o sumedenie de întrebări ale căror răspunsuri încetează să apară.

O astfel de fotografie este şi cea alăturată care după ce a fost mărită şi analizată, un porcuşor de Guineea poate fi observat. Bineînţeles că nu avem cum să nu ne întrebăm ce caută animalul pe Marte? Dacă până în prezent s-au găsit fel de fel de explicaţii dubioase cu privire la fotografiile ciudate capturate de Curiosity, de data aceasta un nou curent tinde să prindă aripi. Datorită faptului că imaginile capturate de rover-ul marţian sunt din ce în ce mai dubioase, există păreri care afirmă că întreaga poveste este înscenare a NASA. În acest fel, se crede că robotul Curiosity nu a ajuns niciodată pe Planeta Roşie, iar fotografiile sunt efectuate într-un studio de televiziune.

porcusor-de-guineea-pe-marte Curiosity a fotografiat un porcusor de Guineea pe Marte?

Dacă facem abstracţie de această teorie atunci nu avem decât să explicăm ce poate căuta un porcuşor de Guineeaea pe Marte? Claritatea cu care se observa vieţuitoarea este mare, dar cu toate acestea există posibilitatea ca porcuşorul să fie doar o piatră şi ochiul uman să producă această iluzie.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și