The news is by your side.

Curiosity a fotografiat un OZN pe Marte (foto)

0

Rover-ul Curiosity își continuă campania de descoperire a planetei Marte. În fiecare zi furnizează date importante cu privire la trecutul interesant al planetei, dar și informații cu privire la evoluția sa.

Zeci de mii de fotografii, unele mai ciudate, altele de-a dreptul fascinante, au fost efectuate de Curiosity. Unele dintre ele, au fost făcute publice pe site-ul oficial NASA, pentru ca toată lumea să poată admira ce a mai rămas din frumusețea unei planete care este bănuită că în trecutul îndepărtat ar fi găzduit viața.

În cele mai multe dintre cazuri, aceste fotografii sunt supuse unei analize amănunțite pentru ca anumite elemente inexplicabile să nu ajungă în centrul opiniei publice. Uneori aceste elemente mai și scapă, din diferite motive și astfel apar fotografiile precum cele de mai jos.

Imaginile captate de rover-ul Curiosity arată un OZN surprins în atmosfera planetei Marte. Obiectul spațial este fotografiat în mai multe poziții și chiar dacă imaginile nu sunt foarte clare, el se poate vedea destul de clar.

Interesant este că NASA nu a oferit niciun punct de vedere cu privire la aceste fotografii. Dar și mai surprinzător este faptul că imaginile au fost făcute publice. Probabil că vreun angajat nu și-a făcut cum trebuie datoria, de a masca adevărul, pentru că altfel nu se explica existența unui OZN într-o fotografie NASA. După cum bine știm, agențiile americane neagă cu vehemență existența extratereștrilor și împământenesc ideea că suntem singura formă de viața inteligentă din Univers. Bineînțeles că aceste lucruri sunt de-a dreptul hilare și toată lumea poate judeca, indiferent de pregătirea intelectuală, că așa cum nici Pământul nu a fost plat și nici în centrul Universului, așa nici oamenii nu sunt singuri în imensitatea aproape infinită a spațiului.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

ozn-pe-marte Curiosity a fotografiat un OZN pe Marte (foto)

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și