Descopera

Cunoaşterea secretă a rosicrucianilor despre vizitele extraterestre, creaţie şi Atlantida

În jurul numelui de rosicrucian planează, pentru cei care se ocupă cu literatura teosofică, ceva nedefinit, neclar, ca şi cum s-ar afla un mister în spatele acestuia. Mulţi văd în aceasta o denumire pentru oamenii care s-au ocupat în secolul al XVIII-lea cu tot felul de vrăji posibile şi imposibile. În operele personalităţilor care vor să cerceteze rosicrucienii în mod ştiinţific şi istoric se simte o nedumerire binevoitoare când se spune cam aşa: A fost o dată un fel de confrerie care a avut idealuri înalte şi idealuri morale progresiste. Este posibil ca în acestea să se mai vorbească şi despre formulele lor simbolice.

De-a lungul timpului, biblioteca rosicrucianilor a fost deschisă parţial şi numeroase informaţii importante, despre trecutul şi viitorul umanităţii, au fost culese. De de a dispărut Atlantida? Care au fost funcţiile piramidelor sau cine sunt gardienii adevărului absolut? Acestea sunt doar câteva întrebări la care vom încerca să răspundem conform informaţiilor pe care le-au păstrat cu sfinţenie rosicrucianii.

Iniţial au fost Cei Strălucitori, o specie extraterestră că a preluat controlul civilizaţie umane şi a ghidat-o pe linia evoluţiei. Aceşti extratereştri pot fi consideraţi creatorii omului modern şi pentru că sunt extrem de avansaţi din punct de vedere tehnologic i-au oferit omului numeroase învăţăminte precum agricultura, scrisul, matematica şi multe altele. Conştiinţa lor este una pozitivă şi din acest motiv numeroase alte cunoştinţe i-au fost ascunse omului pentru că nu a fost niciodată pregătit pentru a le gestiona cum trebuie.

Interesant este faptul că aceste cunoştinţe sau adevărul absolut au fost plasate în grija unor oameni aleşi. Chiar dacă pare greu de crezut, această cunoaştere absolută a supravieţuit până în ziua de astăzi, dar încă este interzisă umanităţii. Această cunoaştere nu este accesibilă oamenilor obişnuiţi, ci stă bine ascunsă în spatele unor uşi masive, extrem de bine închise.

Biblioteca Vaticanului nu este singurul loc în care secretele umanităţii stau ascunse. De asemenea, există numeroase societăţi secrete care deţin informaţii incredibile despre cum a început totul, despre creatorii noştri şi despre ceea ce ne va rezerva viitorul. În acest sens, putem să ne dăm foarte bine seama că atunci când omul a fost creat i s-a imprimat un destin pe care îl urmează fără ca să-l cunoască şi fără a i se putea împotrivi.

Potrivit documentelor descoperite în biblioteca rosicrucianilor, Platon a fost un cunoscător al secretelor universale. Prin scrierile sale a încercat să transmită posterităţii aceste secrete, dar de cele mai multe ori nu au fost înţelese pe deplin. O parte din învăţăturile rosicrucianilor au fost descoperite de către eruditul Raymond Bernard, care descria într-una din cărţile sale, cu lux de amănunte, Atlantida. Conform relatărilor, continentul pierdut găzduia o civilizaţie avansată, care deţinea mijloace de comunicare şi infrastructură asemănătoare cu cea din ziua de astăzi. Atlanţii erau oameni înalţi şi blonzi, iar capacităţile lor intelectuale ş spirituale erau de-a dreptul incredibile. Colegiul Înţelepţilor, instituţia care păzea secretele zeilor, se afla într-o piramidă, similară cu cea a lui Keops, care bineînţeles că se afla în mijlocul Atlantidei.

loading...

Atlanţii cunoşteau forţa naturii, dar şi cea a Universului, de care se foloseau pentru a menţine pacea, dar şi armonia planetei. Se mai spune că piramidele au fost construite pentru a îndeplini funcţia de centre de echilibru planetar. Energiile universale erau captate cu ajutorul piramidelor, după care erau transformate şi utilizate în diverse activităţi.

Atunci când piramida supremă a fost modificată, catastrofa s-a produs. Doar ignoranţa sau poate că lăcomia atlanţilor a făcut ca un întreg continent şi o civilizaţie înfloritoare să dispară. Zeii nu au avut forţa şi nici dorinţa să intervină, dar cu toate acestea cunoştinţele au fost transmite altor civilizaţii, precum cea egipteană.

atlantida - Cunoaşterea secretă a rosicrucianilor despre vizitele extraterestre, creaţie şi Atlantida

Atunci când omenirea a fost pregătită, secretele au fost împărtăşite şi astfel se pot explica anumite descoperiri realizate ulterior.

Cu toate acestea, documentele secrete ale rosicrucianilor ne ma transmit că oamenii au fost creaţi de extratereştri, motiv pentru care cu toţii ne putem considera copii ai stelelor.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top