Descopera

CUNNELE, COPIII EXTRATEREȘTRILOR

În anul 1969, a fost construită baza de la Dulce, situată în rezervația indiană Apache Jicarilla, SUA. Intrarea se face prin muntele Archuleta. Se spune că, anual, în SUA, sunt alocate 1,3 trilioane de dolari pentru proiecte secrete, printre acestea făcând parte și bazele militare subterane.

Se mai spune că, în SUA, sunt peste 129 de astfel de baze subterane. Unele dintre acestea au fost construite în anii 40. După cel de al Doilea Război Mondial, SUA au investit masiv în astfel de proiecte. Unele baze au o profunzime de 1500 de metri și sunt adevărate orașe subterane.

Americanii dispun de instalații de foraj cu laser care au capacitatea de a fora 10 kilometri pe zi. Aceste baze subterane au fost construite fără aprobarea Congresului american și sunt considerate oculte și ilegale.

În multe din experimentele care s-au realizat în aceste baze au fost cooptați specialiști naziști care au primit statutul de refugiați după terminarea războiului. Peste 2000 de specialiști germani care au lucrat pentru regimul nazist au fost implicați în proiecte extrem de importante.

În anul 1954, sub conducerea lui Eisenhover, SUA a semnat un tratat cu extratereștri, numit tratatul de la Greada. Baza Dulce era utilizată atât de extratereștri cât și de americani.

Extratereștrii dădeau americanilor tehnologie, iar americanii le-au permis experimente pe animale. Lucrurile au degenerat și între cele două părți a avut loc un adevărat război.

Au fost victime și de o parte și de cealaltă. Totul a fost ținut sub secret. Unul dintre arhitecții care lucra la extinderea bazei a reușit să facă câteva fotografii pe care le-a scos din interiorul bazei.

Toți martorii la eveniment erau supravegheați de către agenți guvernamentali, pentru a fi siguri că aceștia păstrau tăcerea.
Arhitectul pe nume Thomas a încercat să valorifice pozele. Familia sa a fost răpită de către agenți federali și asupra lui a început un atac fizic și psihologic.

Fiul arhitectului a povestit coșmarul prin care au trecut el și părinții lui. Tatăl său avea o hartă a bazei Dulce, care a fost pusă la dispoziția media, din care reieșea încrengătura de tuneluri care unea baza cu diferite orașe.

Baza dispune de șapte nivele, trei dintre ele utilizate de extratereștri, care sunt în număr de 18000. Sistemele interioare funcționează pe bază de comenzi magnetice.

Experimentele umane sunt axate pe studiul aurei, a telepatiei, levitației, hipnozei. Se mai spune că s-a ajuns la performanța ca matricea vitală energetică a unui extraterestru să fie introdusă în corpul uman.

Extratereștrii au dat multe informații în materie de genetică. Multe dintre experimente au degenerat, ducând la apariția unor creaturi cu trei picioare, cu mai multe mâini și capete.

Extratereștrii sunt androgeni și se înmulțesc prin partenogeneză. Fiecare embrion este divizat în 9 cunne. O cunnă este copilul aceluiași părinte. Ei se hrănesc cu plasmă.

6QB7M68VWdennePlHkLRrnQaTLQ@321x151 - CUNNELE, COPIII EXTRATEREȘTRILOR

Biotehnologia, dincolo de a fi știință, a devenit o armă care ne poate domina și distruge. Unde vor duce aceste experimente? Spre un viitor care înseamnă sfârșit?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top