The news is by your side.

Cum se depaseste criza ecologica?

0

Cum se depaseste criza ecologica? De ani de zile omenirea dezvolta o tehnologie avansata, insa face marea greseala sa se foloseasca abuziv de ea, provocand distrugerea mediului ecologic. Omul nu se poate intoarce la viata rurala din urma cu sute de ani, dar trebuie sa combine confortul cu natura, luxul cu mediul ecologic.

Actuala economie are la baza un principiu distructiv: cerere-oferta, prin aceasta se accentueaza distrugerea mediului, oferta crescuta inseamna o bataie de joc la adresa planetei. Pretul se stabileste in functie de cantitatea produselor pe piata, in acest mod se incurajeaza produsele de proasta calitate ce au pret scazut. Aceste produse de calitate scazuta au o existenta scurta si folosesc o cota semnificativa din zacamintele exploatate.

Cum se depaseste criza ecologica? Cu programe de diguire a apelor sau de stingere a becurilor cateva minute nu se depaseste criza ecologica. Masurile sunt drastice, iar daca se iau cade actualul sistem economic, in nici un caz omul nu va rezolva de la sine aceasta problema. Ce atitudine are Dumnezeu in raport cu aceasta situatie? Dumnezeu are doi slujitori ce urmeaza sa stabilizeze ecologic prin masuri drastice situatia dezastruoasa de pe planeta Terra. Pentru a putea implini aceasta le da Puteri extraordinare. Doi oameni obisnuiti nu pot face ceva deoarece sunt ucisi in cateva zeci de ore. Cei doi primesc o Protectie deosebita pentru a nu fi ucisi, fiind sub Cupola Divina si pentru a obliga oamenii care nu vor fi prea cooperanti vor primi alte puteri deosebite, probabil unul va avea putere epileptica, celalalt putere paralizanta, putere ce se extinde la populatia adulta a unui stat.

criza-ecologica Cum se depaseste criza ecologica?

Pe planeta cei doi slujitori ai lui Dumnezeu vor impune o noua ordine mondiala fiind vorba de stabilizarea ecologica. Actualul sistem economic nu face fata noii situatii si politica banului este deficitara, prin urmare va fi inlocuit cu un altul ce va combina principii comuniste cu principii capitaliste. O dezvoltare tehnologica impune un puternic control al productiei si politica cerere-oferta este complet gresita. Probabil statele se vor organiza in uniuni la nivel continental si vor dirija productia tehnologica, concurenta dintre fabrici va fi inlocuita cu o concurenta a echipelor de proiectare. Astfel marile intreprinderi vor avea ca actionar statele din Uniune si calitatea produsului va fi asigurata concurential intre echipele de ingineri proiectanti. O mare intreprindere este nefalimentara, ea fiind mereu imbunatatita in utilajele sale, falimentare vor fi echipele de proiectare.

Daca se face o analiza a poluarii si a consumului provocat de masinile personale se poate constata contribuirea cu o cota deloc neneglijabila la factorul distructiv ecologic. Probabil factorul distructiv numarul unu este masina personala. In numar de cateva sute de milioane, aceste masini personale au produs grave probleme atmosferice datorita gazelor de esapament si au uzitat de o cantitate mare de zacaminte, fiind vorba nu numai de petrolul consumat, ci si de altele, cum ar fi fierul. Omul nu se poate intoarce in Evul Mediu, la mijlocul de transport cabalin, dar pentru un mediu sanatos societatea este obligata sa dezvolte numai mijloace de transport in comun.

Refolosirea, reconditionarea va fi o activitate de baza pentru anii ce urmeaza. Oamenii nu au voie sa consume zacaminte decat intre niste limite, zacamintele fiind si pentru urmasi. De asemeni, zacamintele au un rol important in existenta vietii pe planeta, fiind un depozit de substante ce imbogatesc solul, ajungand astfel la plante. Pentru imbogatirea cantitatii de zacaminte ce o pot folosi, oamenii vor fi obligati sa recicleze tot ce se poate recicla.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și