Cum să păstrezi aerul curat în casă

Aerul din locuința noastră are un rol important asupra sănătății noastre. Cea mai bună metodă de a purifica aerul este cea a utilizării plantelor.

Plantele absorb gazele care sunt dăunătoare organismului uman. Aloe vera este una dintre aceste plante cu proprietăți deosebite. Ea purifică aerul absorbind bioxidul și monoxidul de carbon, dar și formaldehida.

În momentul în care în locuință este un nivel de poluare mare, pe suprafața plantei vor apărea pete brune. O altă plantă purificatoare este ficusul. Trebuie să aveți grijă pentru că frunzele sunt otrăvitoare.

Planta cu cele mai mari capacități purificatoare este iedera. Este considerată o adevărată bombă de oxigen. Locuința în care locuim este un spațiu închis cu multe pericole pentru sănătatea noastră. Xilenul este emanat de tot ce este lăcuit sau de diluanții utilizați în încăpere. Este extrem de nociv și crează dureri de cap, pierderea echilibrului, probleme respiratorii.

Benzenul este cauzat de toate obiectele sintetice din cameră. El produce probleme ale sistemului nervos central, iritații ale pielii și probleme legate de ochi.

Loading...

Amoniacul, acetona, formaldehida, toate acestea sunt dușmani ai organismului și pot produce forme de cancer.
Chiar și specialiștii de la NASA au efectuat studii în acest sens și au ajuns la concluzia că plantele de apartament cu frunze mari sunt cele mai bune purificatoare naturale.

Aerul din locuințele noastre conține 900 de produse chimice, particule, materiale biologice care ne pot afecta sănătatea. Sunt încriminate sistemele de încălzire, de ventilație, gradul de umiditate.

Agenții patogeni, viruși, ciuperci, bacterii, paraziți, devin mult mai agresivi în mediul umed. Aerul cald și umed declanșează migrene, dereglări ale somnului. Aerul rece și umed duce la forme de reumatism cronic degenerativ.

Un ieşean și-a construit o casă în formă de piramidă. El susține că energiile produse de piramidă îi sunt benefice și că s-a însănătoșit de când s-a mutat în această casă.

aer-curat

Casa a devenit un loc de pelerinaj, unde vin foarte mulți prieteni, dornici să se însănătoșească. El vrea să-și breveteze invenția.
Specialiștii au avertizat că o astfel de locuință poate să și ucidă.

Efectul de piramidă presupune o acumulare maximă de energie și în condițiile în care stai mai mult de 24 de ore, fără să ieși din locuință, efectele pot fi majore, se poate produce moartea.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și