Cum ne otravim in fiecare zi cu pasta de dinti si apa de la robinet?

Cum ne otravim in fiecare zi cu pasta de dinti si apa de la robinet?

Încă de mici suntem învățați că trebuie să ne spălăm pe dinţi de trei ori pe zi. ni s-a spus că această practică ne asigură o dantură frumoasă şi sănătoasă, dar oare cu ce preţ? Adăugarea de fluorură în sistemele de apă potabilă din ţările din întreaga lume a fost pentru mult timp o chestiune care a provocat extrem de multe controverse.

Foarte mulţi oameni de știință se întreabă dacă aceasta măsură este implementată pentru a distruge în tăcere specia umană? Există o îngrijorare globală că foarte multe informații referitoare la fluorura sunt ascunse de ochii încețoșați ai publicului larg.

În doze suficient de mari, fluorura este fatală fără doar şi poate. Cu toate acestea în apa de la robinet nu s-au înregistrat niciodată aceste doze. Unii cred că este un complot iniţiat de organizațiile secrete pentru a distruge surplusul  populaţiei de pe Terra. O măsură simplă, prin care fluorura este introdusă în apă potabilă şi odată băuta ajunge în organism. Vă imaginaţi cât rău poate să producă această substanţă, chiar dacă nu se regăseşte în doză letală?

Mai mult de atât fluorul este introdus şi în pasta de dinţi. Această măsură a fost luată încă de la începutul secolului trecut sub pretextul combaterii cariilor. Nimeni nu neagă faptul că fluorura întăreşte oasele şi dinţii, dar beneficiile nu durează mult, iar la un moment dat se produc modificări genetice iremediabile. Oasele pot fi slăbite până se dizolvă complet, probabil că aceasta este cauza pentru care cei mai mulţi dintre noi experimentam probleme grave cu dinţii. Cariile au început să se înmulțească şi dinţii încep să cadă fără nicio logică. Cu cât ne spălăm mai mult pe dinţi, cu cât consumam mai multă apă de la robinet cu atât problemele cu oasele se agravează.

Studii clinice realizate începând cu anii ‘90 în SUA au demonstrat că există o strânsă legătură între consumul de apă de la robinet şi fracturi. Alte cercetări realizate începând cu 1991, în cadrul Programului Naţional de Toxicologie american, au arătat că există o creştere certă a cazurilor de osteosarcom, o formă de cancer care atacă oasele, la persoanele care ingerează frecvent fluoruri, fie din apă potabilă, fie din pasta de dinţi.

Loading...

Concluzia este la îndemâna oricui pentru că trebuie să evităm apă potabilă de la robinet şi să folosim paste de dinţi care nu conţin fluor. Astfel putem să ne apărăm de conspirația decimării populației prin fluorura.

loading...

Related posts