Cum arată scrierea de mână a diavolului

Diavolul poate lua multe forme pentru a-și putea duce la îndeplinire lucrările. Adevărata față a lui nimeni nu a văzut-o. Iată, de exemplu, o ilustrație a lui Lucifer dintr-un manuscris francez din secolul al XV-lea (foto de jos). Diavolul este în centrul imaginii înconjurat de către uneltele răului: oameni cu fețe de porci, pisici, îngeri și dragoni.

Cele patru întruchipări malefice sunt afișate în culori diferite și poartă cârlige și instrumentele de tortură. Au fețe înfiorătoare, colți mari și sunt menite să insufle teroare și să amintească de osânda din iad. Iată o povestea care spune că în 1539, un italian pe nume Ludovico Spoletano a chemat diavolul și i-a cerut să răspundă, în scris, la o întrebare. Diavolul i-a dat de înțeles că este de acord.

Ludovico a spus că după ce i-a pus întrebarea ”pana mi-a fost smulsă din mână de către o putere invizibilă care părea suspendată în aer și a scris rapid ceea ce vedeți pe bilețel”. Motoarele de căutare ale internetului nu indică nici o tentativă de decodare a acestui bilețel.

Nu există nici o informație cu privire la cine a încercat ultima dată, sau când. Desigur că scrierea diavolului este înșelătoare. Codurile de pe hârtie se pare că nu au nici un sens, deoarece sunt scrise într-o limbă neidentificabilă.

Apar simboluri necunoscute, în principal furci, unele dintre ele în poziție verticală, iar altele cu susul în jos. Alte simboluri nu au nici un sens. Dacă ne uităm în istorie putem găsi puține cazuri în care diavolul (satana) a intrat în contact cu ființe umane, doar indirect.

Diavolul din Marea Britanie și America”, susține că această bucată de hârtie este singurul specimen de scris de la diavol. Comunicarea cu diavolii sau cu alte creaturi nesfinte nu este nouă și putem găsi multe dovezi și ocazii în care oamenii au venit în contact cu astfel de creaturi.

loading...

Devils - Cum arată scrierea de mână a diavolului

Istoria vrăjitoarelor din Europa, experiențele magicienilor negri din Africa și crezul adoratorilor diavolului din întreaga lume demonstrează că diavolii, sau complici ai lui satana, intră în contact cu oamenii, în mod enigmatic. Cazul de față, a lui Ludovico Spoletano, a devenit public printr-o ciudățenie, poate că a fost voia satanei să apară pe net. Sau este vorba numai despre un caz de schizofrenie, cum sunt multe dintre evenimentele ce apar pe net care, în final, sunt doar farse de doi bani.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns