Cum arată extratereștri? Nepământeni cu înfățișare de mumii

Cum arată extratereștri? Nepământeni cu înfățișare de mumii

Cei doi au iesit la pescuit, nu departe de varsarea raului Pascagoula in Golful Mexic. La scurt timp dupa ce s-a lasat intunericul, a coborat langa ei un obiect oval cu diametrul de 30 de metri, el levitand la o jumatate de metru de sol. Din acest disc au iesit trei creaturi stranii care au plutit spre cei doi fara sa atinga pamantul. Creatura avea o intaltime de circa un metru si jumatate, ea avand o piele cenusie, dar si zbarcita. Capul era unul plesuv, iar infatisarea era una care amintea mai mult de o mumie, decat de un om.

Martorii au fost paralizati si dusi pe nava lor. Au luat decizia de a-i examina medical, apoi le-a dat drumul si au plecat. Cazul a fost indelung studiat si discutat de numeroase alte persoane care sunt fascinate de fenomenul OZN. Specialistii sunt de parere ca aspectul de mumie a extraterestrilor este oarecum unic, in cazul intalnirilor de gradul III si gradul IV. Ufologul Luis R. Goonzalez a mai amintit si de alte patru cazuri in care oamenii au intrat in contact cu niste extraterestri care aveau aspectul unei mumii.

In anul 1952, la ora 16:30, Cesar Agusto Valdivieso, un angajat al unei firme petroliere, a vazut un disc stralucitor ca plutea aproape de pamant. A oprit si a mers jos vreo 10 minute ca sa vada de aproape aparitia. Atunci cand a ajuns la o distanta de 20 de metri, din disc au iesit trei figuri. Aratau exact ca niste mumii, ele avand picioarele lipite ca si cand ar fi format un singur picior mare. Ele se deplasau alunecand pe pamant. Pielea lor era asemanatoare cu stergarul, ele rugandu-l pe martor sa le spuna unde se afla. Atunci cand martorul le-a spus ca se afla in America de Sud, aceste fiinte au inceput sa vorbeasca in spaniola. Martorul a afirmat ca vizitatorii au avut o discutie destul de lunga cu el si l-au luat chiar pentru o excursie de-a lungul coastei oceanului. Desi, aflandu-se sub hipnoza el a marturisit ca a vazut aceste lucruri, iar specialistii au ajuns la concluzia ca ceea ce spune este adevarul, nimeni nu a putut considera ca experienta lui a fost si una reala.

Lacune temporrare?

Sandra Larson era intr-o masina la ora 4 dimineata in zori, pe dara de 26 august 1975, ea indreptandu-se catre Dakota de Nord, dinspre Fargo spre orasul Bismark. In masina sa mai era si fiica ei, Jackie, ca si prietenul Sandrei, de 20 de ani. La un momentdat ei au vazut numeroase obiecte luminoase, in jur de 8-10, aceste obiecte luminoase fiind de o culoare portocalie si coborand oblic. Unul dintre obiecte era mai mare decat celalalt. Cand au ajuns la o distanta de 50 de metri si la o altitudine de vreo 7 metri de sol, o parte din obiecte s-au oprit, iar o alta parte s-a indepartat in zbor. Desi masina continua sa mearga, ei au avut parte de o senzatie stranie si li s-a parut ca atunci cand se uitau la globurile respective, timpul statea pe loc. Adolescenta care statea pe scaunul din fata, s-a trezit deodata pe scaunul din spate. Desi era o autostrada aglomerata, doar cateva persoane au raportat lucrurile care s-au intamplat atunci. Aceste lumini au mai fost vazute si de un grup de studenti care alimentau la o benzinarie din Tower City. Ei au vazut insa luminile respective la ora 5:23.

Pe 20 octombrie, dar in anul 1975, Sandra Larson a vizionat filmul consacrat unei rapiri suportate de catre familia Hill. Ea s-a gandit astfel ca si in cazul ei ar fi avut loc o lacuna temporala, lucru ce ar merita sa fie investigat. Prietenul ei a refuzat insa sa participe la aceasta investigatie, Sandra optand pentru o regresie hipnotica.

A urmat un sir de regresii hipnotice efectuate de Leo Sprinkle, acesta fiind un profesor de psihologie la universitatea din Wyoming. Au iesit astfel la iveala chiar si detaliile unei rapiri OZN. Se pare ca masina lor nu a fost oprita, ci a fost mutata langa o nava rotunda, nava ce plutea foarte jos deasupra solului. Sandra a fost paralizata si dusa pe sus catre straniul vehicul. Nu isi amintea cum a intrat in el, dar s-a vazut intinsa pe o masa. Alaturi de ea era o aratare cu o inaltime de aproximativ 180 de cm. Fata acestei aratari era infasurata in bandaje. I se vedeau doar niste ochi care straluceau fara sa clipeasca, acesti ochi controlandu-i creierrul. O aura plutea in jurul capului, dar si al umerilorr aparitiei, iar in jur mai erau astfel de „mumii”.

Sandra a fost dezbracata, iar un instrument a aplicat pe pielea sa alcool. Racirea prin evaporare i-a provocat o frisoare. A fost controlata cu un fel de raze X, in zona abdominala. In momentul in care a vazut o lumina foarte puternica, a avut impresia ca rapitorii i-au deschis capul si ca i-au scos si examinat creierul. A simtit cum creierul i-a fost pus inapoi, iar ceva a fost reconectat in mod diferit. Au asigurat-o in mod telepatic ca va putea pleca imediat ce operatia i-a fost terminata. De asemenea, i s-a 
mai sugerat sa uite tot ce a vazut si a fost dusa plutind inapoi in masina.

Sanndra fusese operata in, cu ceva timp in urma de o afectiune a sinusurilor, dar aceasta operatie a fost efectuata fara succees. Imediat dupa episodul rapirii, ea a constatat ca este vindecata. Atunci cand era sub hipnoza, si-a amintit ca si-a vazut prietenul la bordul acelei nave, el fiind insa legat de un pat ridicat pe verticala. Fiica ei Jackie a trecut prin rapire stand in picioare pe camp, in afara navei. Ea era tinuta aici de un fel de forta.

Imediat dupa regresie, Sandra si-a amintit un vis pe care l-a avut, facand un schimb mental de idei cu vizitatorii. Fiica ei chiar a spus ca in acea noapte, ea a sesizat o prezenta in camera mamei sale. Investigand si acest caz prin regresie hipnotica, s-a conturat si o alta posibilitate a rapirii. Ea a fost trecuta prin peretele casei sale, fiind transportata pe un camp si dusa la nava. Ea era insotita de doua „mumii spatiale”. I s-a spus ca va fi dusa in lumea de unde vin vizitatorii pentru a fi aratata si acestora. Pentru transport, ea a fost inglobata nud intr-un cub de gheata.

A ajuns intr-o cladire situata intr-un desert. Aici i s-au pus mental un numar mai mare de intrebari, cum ar fi, de exemplu, despre functionarea mintii umane. Sandra le-a explicat rapitorilor ca fiecare minte este una diferita. Rapitorii i-au cerut sa faca un raport despre toate persoanele pe care le-a intalnit vreodata, adugand ca ea sa le prezinte pe viitor mai multe rapoarte despre diverse persoane. Dupa ce a discutat cu acestia, ea s-a intors intr-un cub asemanator, trecand printr-un tub de lumina, iar la capatul acestuia se afla Pamantul. I s-a spus sa nu vorbeasca despre intalnire pentru ca oricum nimeni nu o va crede. Vizitatorii au mai intrebat-o si ce sapun foloseste, iar ea le-a oferit o ceasca cu sapun. A doua zi, ceasca respectiva nu a mai fost gasita, acesta fiind un alt semn care ar putea confirma povestea.

Pe 20 aprilie 1976, Sandra a mai fost contactata odata, ea spunand ca ca a fost transportata plutind, la un OZN. A fost intinsa pe o lepsede si i s-a cuplat la cap un sistem complex de fire. Nici o fiinta nu era prezenta, iar dupa aceasta intamplare, ea a fost readusa plutind inapoi in pat.

Regresii hipnotice

Un al treilea caz a fost unul mult mai succint, el avand loc in anul 1976, pe 20 septembrie. Ahmad Bani Ahmad, din Tabriz, Iran, un cercetator si un istoric se afla in zona lacului Urmia, alaturi de sotia sa. Cei doi au vazut aici un obiect oval si sclipitor cu diametrul de 3-4 metri, dar si lung de 5 metri. Acest obiect avea un mic hublou pe parea dinspre ei. Din acest obiect au iesit doua fiinte care semanau cu niste mumii egiptene. Ahmad a fost luat in interiorul acestui obiect, cazul fiind mentionat in publicatia Journal din Teheran, pe 25 septembrie 1976.

In seara zilei de 25 noiembrie 178 a avut loc un alt caz. Acest caz l-a implicat pe Pam Owens, de 19 ani si pe sotul ei. Chris era stationat cu armata in SUA, in Germania de Vest. Atunci cand au vazut o lumina stranie, au tras masina inafara soselei, intr-o poiana. Au iesit astfel sa observe ceea ce se afla acolo. Ei au vazut un obiect stralucitor si metalic, de forma ovala, dar si lugn de aproximativ 30 de metri. Acest obiect clipea cu o lumina rosie. Pam i-a cerut sotului sa plece imediat de acolo. Atunci cand au ajuns acasa si-au dat seama ca facusera cu o ora si jumatate mai mult decat ar fi fost normal.

rp_mumie-extraterestru.jpg

Atunci cand s-a intors in Statele Unite, Pam a contactat o organizatie OZN. A urmat o serie de regresii hipnotice, ea reamintindu-si ca era intr-o camera mica, fara colturi, plina de o lumina galbena. Ea era paralizata, fiind capabila sa-si miste doar ochii. Pam a vazut ca deasupra ei se aflau doua creaturi de 2,10 metri. Aceste creaturi aveau capetele chele supradimensionate, dar si ochii scufundati in orbite, precum si niste nasuri foarte mici. Pielea lor era verde si aspra. Parea ca aceste creaturi sunt aproape mumii, fiecare mana avand patru degete, ele fiind de doua ori mai lungi decat cele ale oamenilor. Creaturile i-au vorbit fara sa li se miste gura, spunandu-le ca atat sotul, cat si fiul ei sunt in siguranta.

Dupa ce au discutat, i-au tras in sus bluza, dezvelindu-i abdomenul, care in acel moment era bombat pentru ca ea era gravida in luna a cincea. A urmat o analiza detaliata si in ciuda protestelor ei, aceasta a fost impunsa cu un ac lung, chiar sub ombilic, aceasta impungere provocandu-i o durere foarte puternica. Urmatorul lucru pe care si-l amintea este ca statea langa masina ei. Dupa patru luni i s-a nascut o fetita numita Keli, aceasta fiind perfect normala. Acestea sunt lucruri relatate, cu buna credinta, dar nu trebuie uitat faptul ca intre realitate si ceea ce ne amintim este un drum foarte lung.

Revista Magazin

CATEGORIES
Share This
>