Take a fresh look at your lifestyle.

Cronicile Pământului: Regii cerului și creația de pe Terra

Cronicile Pământului sau istorie interzisa sunt adevăruri, care sugerează că mitologia este controversată și plină de surprize, Biblia trebuie citită precum un manuscris antic, în care descoperim numeroase adevăruri și civilizațiile antice avansate au existat cu adevărat și sunt produsele sau creația Anunnaki.

Cronicile Pământului – Anunnki

Potrivit mitologiei Mesopotamiei, la începutul timpurilor lor, Anunnaki erau cei mai puternici zei, atât pentru sumerieni, cât și pentru acadeni, asirieni și babilonieni. Inițial, sumerienii practicau o religie politeistă, cu zeități antropomorfe care reprezentau forțele cosmice și terestre prezente în lumea lor.

Annunaki au fost zeități legate de Anunna (zei descendenți ai lui An sau Anu, zeul cerului și unul dintre cei trei zei supremi) și Igigi (zeii minori, care se revoltă și devin diavoli). De fapt, numele lor înseamnă „cei care din cer pe pământ a venit“ , dar a fost tradus și ca „cei de sânge regal“ . 

Inițial, au aparținut panteonul orașului Nippur, dar sunt menționați mai târziu și în orașele Lagash și Eridu.

Cronicile Pământului – Istorie interzisă

În 1964, Adolph Leo Oppenheim a publicat cartea „Mesopotamia antică: Portretul unei civilizații moarte”. În acest fel, adevărul a început să iasă la suprafață. Putem spune că această carte a avut un succes impresionant și a fost piatra de temelie a celebrului scriitor și specialist Zecharia Sitchin.

Loading...

Textele sumeriene, traduse cu exactitate de Zecharia Sitchin și contestate de știința modernă, ne informează că Anunnaki au venit pe Terra în urmă cu 450.000 de ani. Ei au coborât după planeta Nibiru. Acești zei sunt descriși ca fiind  ființe de aproximativ 3 metri înălțime, piele albă, păr lung și barbă. Textele antice ne mai spun că ei s-au stabilit în Mesopotamia și cu ajutorul ingineriei genetice au reușit să accelereze evoluția lui Homo Sapiens.

Puterea acestor zei creatori a fost atât de mare, încât puteau face orice. De la călătorii interdimensionale și până la ridicarea unor monumente antice precum piramidele sau alte temple ale puterii.

Teoriile lui Sitchin contestate

Nu puțini au fost cei care l-au susținut pe Sitchin în munca sa. L-au lăudat și l-au încurajat. De partea cealaltă, arheologii și istoricii i-au contestat descoperirile. Aceștia susțin și în ziua de astăzi că textele sumeriene nu au fost bine traduse și informațiile prezentate de Sitchin sunt pure speculații. Zeii nu au existat și omul a evoluat prin propria putere.

Cronicile Pământului

Toate aceste teorii au avut menirea să ascundă adevărul, să deformeze realitatea și să-i submineze munca lui Sitchin. Cercetătorului nu i-a păsat și și-a văzut în continuare de treabă, publicând numeroase informații prețioase despre trecutul omenirii. Tot el susținea că Biblia trebuie citită precum un text antic și în acest fel o vom înțelege, pentru că acolo ne sunt oferite numeroase informații despre trecutul omenirii.

loading...