The news is by your side.

Cronici secrete: Jurnalul secret al omului care a văzut viitorul omenirii. Iată ce ne rezervă viaţa!

0

Amadeus Dienach Paul, a fost un personaj extrem de interesant, care a trăit la începutul secolului trecut şi care din greşeală a ajuns să cunoască viitorul omenirii până în anul 4000.

Amadeus Dienach Paul a fost de origine germană şi în 1921 a căzut pradă bolii somnului. Din acest motiv el s-a aflat în comă timp de un an de zile la spitalul din Geneva. Coma sa a fost una de durată şi niciun medic nu a putut să-i pună un diagnostic clar, dar în cele din urmă a fost cea care i-a schimbat perspectiva asupra vieţii şi asupra viitorului.

Atunci când s-a trezit din lunga comă, Dienach le-a povestit apropiaţilor tot ceea ce văzuse şi trăise. Spiritul său nu a vrut să se ridice la cer şi pentru că nu a putut să stea lângă corpul care nu mai era funcţional a plecat într-o călătorie impresionantă. A ajuns în viitor, mai precis în anul 3906 şi a intrat în pielea unul bărbat pe nume Andrew Northman. Aşa a trăit pentru un an de zile şi astfel Dienach, când s-a trezit la realitate, a aflat toate tainele viitorului.

Pentru a-şi face cunoscută viziunea despre viitor, Dienach a scris un jurnal, intitulat sugestivValea trandafirilor”, în care a descris cu lux de amănunte momentele principale prin care omenirea urmează să treacă, până aproape de anul 4000. Această carte a fost oferită doar apropiaţilor şi prietenilor, din motive lesne de îneţeles.

În continuare vă prezentăm un rezumat succint despre cum va fi viitorul şi ce ne rezervă acesta:

Povestea viitorului lui Dienach începe cu Al Doilea Război Mondial, moment pe care nu în vom expune în acest articol pentru că face parte din trecut. Cel mai important aspect este că omul actual va efectua un salt pe scara evoluţiei şi astfel se va naşte o nouă specie: Homo Novus Occidantalis. Acest om nou va fi cu totul altfel şi va fi pregătit să se adapteze unui viitor interesant, dar şi presărat cu probleme de diferite feluri.

2000-2300

Este o perioadă critică în care omenirea se luptă cu problema suprapopulării planetei. Poluarea va pune în cumpănă existenţa speciei, dar în cele din urmă această problemă va fi rezolvată. De asemenea, nutriţia va fi una deficientă în această perioadă, iar sistemul economic va crea o ruptură imensă între oameni, care se vor împărţi între cei foarte săraci şi cei foarte bogaţi. Această perioadă va fi una lipsită de spiritualitate, iar principalul scop al omului va fi de de ordin material.

Interesant este că în 2204 colonizarea planetei Marte se va încheia şi peste 20 de milioane de oameni vor locui Planeta Roşie. În 2265, ceva sau cineva va distruge întreaga colonie şi omul niciodată nu va mai pune piciorul pe Marte. Oare ce?

2309 este anul când un mare război mondial va începe pe Terra. O mare parte a omenirii va pieri şi atunci perspectiva omului asupra vieţii se va schimba dramatic.

2396. Noţiunea banului dispare definitiv. Un singur guvern va conduce lumea şi resursele planetei sunt redistribuite astfel încât să fie suficiente pentru toată lumea. Viaţa devine mult mai uşoară şi oamenii nu mai muncesc atât de mult pentru hrană şi alte nevoi. Cu toate acestea conştiinţa umană nu efectuează saltul mult aşteptat,iar era întunecată continuă.

3382 este anul când omul dobândeşte o putere incredibilă pe care o s-o numească hiper-viziune sau hiper-intuitie. Acesta este momentul în care fiecare om de pe Terra se va putea conecta prin creierul său la sursa infinită de informaţie divină. De asemenea, creierul uman va suferi o mutaţie, iar adevărul absolut va fi la îndemâna oricui.

viitor Cronici secrete: Jurnalul secret al omului care a văzut viitorul omenirii. Iată ce ne rezervă viaţa!

3400-4000 Epoca de aur se naşte după aproape 1000 de ani de întuneric. Oamenii care vor conduce omenirea sunt nişte semi-creatori, oameni normali dar cu abilităţi mentale şi spirituale ieşite din comun sau aşa cum nu au mai fost văzute până atunci. Economia se va schimba dramatic pentru că totul este gratuit şi la îndemâna oricui. Moneda de schimb între oameni se va baza pe onoare şi reputaţie. Acestea din urmă se vor câştiga extrem de greu şi din această cauză vor fi atât de preţioase.

Oamenii lucrează doar doi ani din viaţa lor, între 17 şi 19 ani. Populaţia de pe Terra este de doar un miliard de oameni şi traiul va fi unul facil. Nu există infractori şi nici legi prea multe, doar cele care reglementează cei doi ani de muncă, cele care reglementează transportul şi cele care controlează naşterile.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și