Cristaloterapia, leacul minune pentru organism

0

Din cele mai vechi timpuri sunt cunoscute efectele miraculoase ale pietrelor semipretioase asupra sanatatii oamenilor. Chiar daca unii oameni neaga calitatile curative ale acestora , puterea pietrelor exista si continua sa se manifeste, existand si o terapie bazata pe pietre semipretioase. 

Cristalele au fost create de Dumnezeu ( Constiinta Universala ), fiind considerate prieteni de nadejde care te pot ajuta si sustine in foarte multe situatii. Timpul lor de evolutie este diferit de cel al oamenilor  putand ramane neschimbate sau cel putin asa credem noi. In momentul in care ele sunt tinute in preajma noastra se sesizeaza modificarile.

Cristalele ne activeaza  resursele interioare . Se spune ca prin energia pe care o emana,  cristalele sunt pline de viata . Vibrația unică a fiecărui cristal intră în rezonanță cu anumite forme de energie din Macrocosmos, acționând apoi în corpurile subtile și în meridianele energetice ale ființei umane. De exemplu, dacă așezăm un cristal pe un organ afectat, acesta transmite niște vibrații specifice care au rolul de a impulsiona organul să funcționeze corect. O fiinta umana care tine in mana un cristal isi dubleaza campul energetic.

Cristaloterapia si-a dovedit eficienta in inlaturarea blocajelor energetice, la cresterea vitalitatii si restabilirea echilibrului energetic si a armoniei la toate nivelurile . De asemenea , ele au capacitatea de a combate stresul si anxietatea , cresc capacitatea de concentrare, adaptarea la schimbari, eliminarea kilogramelor in exces, realizarea unui echilibru optim intre trup, minte si spirit. Cristalele reduc sau chiar pot elimina complet starile negative:depresie, teama , frica, tensiune, furie si ne induc stari pozitive : curaj, incredere, afectivitate, creativitate, fidelitate, bucurie, energie si calm.

Pietrele semipretioase inainte sa fie purtate ar fi bine sa fie purificate . Pe langa aspectul lor estetic , acestea au si incarcatura energetic proprie cristalelor din care au fost confectionate. Purificarea este obligatorie . Aceasta se poate face introducand cristalul in sare sau in apa cu sare- sarea sa fie grunjoasa neiodata sau sare de mare. Purificarea se face pe o perioada de 7 zile ,atunci cand il folosim pentru prima data apoi il purificam periodic cate 3 zile, 1 zi sau doar cateva ore.

Cristaloterapia nu are contraindicatii si nu si nu da efecte adverse.

Cristalele nu au efecte benefice doar pentru sanatate , ele pot fi folosite si pentru a modifica structura energetica a unei camere. Daca asezi cristalele langa un birou , locul de lucru, ele vitalizeaza , iar langa pat,  induce starea de somn linistit si calm. Ele se amplaseaza langa surse de radiatii electromagnetice: calculatoare, monitoare, electronice, astfel aceste radiatii putand fi absorbite cu usurinta.

Loading...

cristaloterapie

Pentru energizare dar si pentru protectie putem aseza cristalele in cele 4 colturi ale locuintei pe laturi si 2 cristale in central tavanului ( unul sa fie cu varful in sus si unul cu varful in jos ), prinse pe lustra.

Cristaloterapia este un „leac minune”; ea are rolul de a ajuta organismul să se vindece singur, oferindu-i o „cale de urmat”.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și