Cristalele, ADN-ul Pământului! Istoria planetei nostre este ascunsă în aceste structuri

Cristalele, ADN-ul Pământului! Istoria planetei nostre este ascunsă în aceste structuri

Cristalele se metamorfozează de-a lungul evoluţiei Pământului. Ele sunt considerate ADN-ul Pământului, amprenta chimică a evoluţiei. Unele au fost supuse la presiuni foarte mari, altele au apărut în cavităţi subterane unde s-au dezvoltat în straturi sau picătură cu picătură. Ele absorb, conservă și emit energie.

Fiecare cristal are o amprentă caracteristică, o rețea atomică ordonată, specifică. Cristalul este simetric de-a lungul unei axe. Planurile exterioare regulate sunt expresia unei ordine interne. Cristalele se formează plecând de la cele șapte forme geometrice fundamentale, triunghi, pătrat, dreptunghi, hexagon, romb, paralelogram și trapez.

La început, Pământul a fost un vârtej gazos, din care s-a format un nucleu solid care s-a contractat într-o minge incandescentă. Un strat subţire din magma s-a răcit formându-se scoarţa. Sub acest strat, magma fierbinte a dat naștere la cristale.

Vechii greci considerau cristalele că au puteri miraculoase. Ei considerau cuartul ca fiind o apă înghețată și l-au numit krystallos, de la kryos care înseamnă rece ca gheață.

În Egiptul antic, ele aveau proprietăți vindecătoare și abilitatea de a elimina energiile negative din corp. Se credea că au proprietatea de a memora imagini și gânduri, că erau păstrătoare ale unei conştiinţe care venea din trecut.

Se regenerau cu ajutorul luminii care venea de la Soare și Luna. Egiptenii utilizau baghete mici din cuarţ cu ajutorul cărora localizau bolile din organism.

Atlanţii utilizau cristalele pentru a crea energie psihică și pentru a comunica interstelar. Sunt specialişti care susțin teoria conform căreia Atlantida ar fi dispărut din cauza energiilor puternice declanşate de cristale.

Edgar Cayce, celebrul vizionar, vorbea despre energia interioară pe care o au cristalele. În timpul meditaţiei, el acumula o parte din această energie pe care o utiliza în vindecarea oamenilor.

În anul 1976, Frank Alper experimentează o tehnică de terapie cu ajutorul cristalelor. El mai susţinea că intră în contact cu lumea spiritelor cu ajutorul cristalelor. Canalele energetice declanşează sinele superior care este o punte de comunicare între o persoană și sursa divină.

rp_cristal.jpg

Procesul de activare al unui cristal implica tinerea acestuia în mâna stânga. Astfel vor fi stimulate procesele creative și intuitive din emisfera dreaptă a creierului.

Din acest moment, vortexul energetic din cristale interacţionează cu câmpul electromagnetic al individului.

loading...
CATEGORIES
Share This