The news is by your side.

Creatură extraterestră filmată în portul din Bristol (video)

0

Întreaga opinie publică a fost uimită în clipa în care a apărut pe internet filmarea cu creatura strălucitoare care înota în portul din Bristol, Anglia.

Martorii oculari au filmat-o în toată splendoarea sa cum înota liniștită pe la malul mării. Creatura era strălucitoare și avea ai multe tentacule care își schimbau culorile la intervale mici de timp. Creatura este de-a dreptul ciudată pentru că nimeni nu știe de unde provine sau din care specie face parte.

Biologii au ridicat din umeri atunci când au fost întrebați de unde ar putea să vină această creatură strălucitoare. Dr Steve Simpson, biolog în cadrul Universității din Exeter, susține că această vietate marină este de-a dreptul fascinantă și că este pentru prima dată când vede un asemenea specimen.

Este totuși posibil ca vietatea să aparțină unei specii de meduze pentru că există numeroase specii care dețin gene fluorescente și luminiscente. Pe de cealaltă parte, iubitorii teoriei conspirației susțin că nu este o meduză, ci o creatură extraterestră care înota în voie prin portul din Bristol.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și