Mistere

Bizar

Creatura a carei provenienta pe Terra ramane un mister

2views

Aris Kuna, un fermier indonezian, când a ieșit într-una din zile pe câmp pentru a-și verifica culturile a fost atacat de o creatură ciudată. A rămas uimit bărbatul pentru că nu a știut ce fel de animal este, iar datorită agilității sale, animalul a reușit să se facă nevăzut.

La doar câteva zile distanță de acest incident, Kuna a mers iarăși în inspecție, de această dată fiind înarmat a reușit să doboare bizara creatură. Nu mai văzuse un asemenea animal în viața sa, dar după cum se poate observa din imaginea alăturată, seamănă cu un porc mistreț.

Bărbatul în vârstă de 75 de ani a spus că animalul scotea niște sunete ciudate și atunci când l-a atacat se ridica în două picioare. De asemenea animalul emana un miros ciudat care se simțea de la o distanță considerabilă.

animal ciudat

După ce a omorât animalul, bărbatul l-a predat autorităților locale, care la rândul lor au rămas stupefiate de exemplarul nemaivăzut. Nimeni nu își poate explica din ce specie se trage acest animal și nici cum a ajuns în zona respectivă și astfel orizontul speculațiilor rămâne deschis.

loading...