Descopera

Craniul unui extraterestru descoperit în Peru

Un craniu de extraterestru, vechi de câteva mii de ani, a fost descoperit într-o peșteră din Peru. Această descoperire confirmă încă o dată faptul că în trecutul omenirii, diverse specii extraterestre au venit pe Terra și s-au implicat în mod direct în evoluția unor culturi.

Craniul extraterestrului este mumificat și a fost scos la lumina zilei, dintr-o peșteră din Peru, de către omul de știință Brien Foerster.

Descoperirea este una fascinantă și a făcut înconjurul lumii, pentru că astfel se confirmă faptul că o specie extraterestră a vizitat Peru în trecutul îndepărtat.

Nu se poate spune cu exactitate vechimea acestui craniu de extraterestru pentru că se așteaptă rezultatele de laborator.

Cu toate acestea, la prima vedere, de estimează că acest craniu are o vechime de câteva mii de ani. Interesant este faptul că n peștera unde a fost descoperit nu s-a găsit scheletul extraterestrului.

Chiar dacă părerile, cu privire la originea craniului, sunt împărțite, Brien Foerster susține că acesta a aparţinut unei ființe atipice și este format dintr-un os extrem de dur, acoperit cu piele de culoare gri.

După cum se poate vedea în imaginea alăturată, extraterestrul căreia i-a aparținut acest craniu avea ochii extrem de mari, chiar dacă dimensiunile sale erau reduse în comparație cu omul din ziua de astăzi.

craniu extratrestru - Craniul unui extraterestru descoperit în Peru

În concluzie, putem spune că a fost vorba despre un extraterestru pitic, care, probabil, a avut neșansa să-și termine viața pe Terra, în urmă cu mii de ani.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top