Take a fresh look at your lifestyle.

Craniul unui extraterestru descoperit in Mexic

În anii ’30, într-o mină de cupru din Mexic, a fost descoperit un craniu ciudat. Craniul a fost trimis unui laborator specializat pentru a fi cercetat.

Din primul moment în care cercetătorii au luat contact cu acest craniu straniu diverse semne de întrebare au început să se nască.

În primul rând s-a determinat că obiectul are o vechime de peste 900 de ani și n seamănă cu niciun craniu descoperit până în prezent. S-a presupus încă din prima clipă că a aparţinut unui umanoid venit din infinitatea Universului pentru că proprietățile de care dă dovadă sunt stranii.

Un craniu de asemenea dimensiuni ar trebui să aparțină unui adolescent de pe Terra și în condiții normale ar cântări peste un kilogram. Artefactul misterios este mult mai ușor, nu cântăreşte mai mult de jumătate de kilogram și conform structurii, cercetătorii s-au arătat sceptici că ar fi aparținut unui copil.

Analiza ADN, efectuată în 2011, a arătat că umanoidul respectiv nu a suferit nicio mutație genetică și nicio boală care să-i deformeze astfel craniul, dar nici nu este asemănător cu al niciunui om. Această concluzie i-a dus pe specialiști cu gândul că artefactul a aparținut unui extraterestru, care din diverse motive a murit și a fost îngropat pe Terra, în urmă cu 900 de ani.

Loading...

„În cazul în care o ființă umană s-ar fi născut în ziua de astăzi cu anomalii care să-i modifice structura craniului, nu ar fi putut să supraviețuiască. Aceasta este ideea principală pentru care credem că acest craniu nu a aparținut unui om, ci fie unui umanoid sau chiar extraterestru.”, a declarat Lloyd Pye, unul dintre cercetători.

craniu-extraterestruBineînțeles că cei mai mulți oameni de știință au respins artefactul imediat ce concluziile au fost lansate. Probabil că acolo unde știința nu poate oferi anumite explicații logice și cercetătorii se simt inutili.

Cu toate acestea, au existat câțiva specialiști care au avut puterea să accepte rezultatele analizelor de laborator și să facă publică o asemenea știre de senzație.

loading...