Descopera

Craniul Sealand demonstrează că extratereștrii trăiesc printre noi

Unul dintre cele mai importante artefacte, care demonstrează că extratereștri au trăit pe Terra, este craniul ciudat descoperit în Danemarca. Conform specialiștilor, acesta reprezintă dovada supremă că omul a fost influențat de speciile extraterestre din cele mai vechi timpuri și până în prezent.

În Iulie 2007 un lucrător tocmai sapă pentru o nouă canalizare în Olstykke de pe insula Sealand, aparţinând Danemarcei. La început a crezut că a dat peste oase de cal, căci în acel loc fusese în trecut un abator de cai. Aşa a ajuns craniul la Veterinarian High School în Copenhagen, unde a stat până acum.

Recent, specialiștii din Danemarca au supus craniul bizar unor teste pentru a-i afla misterele. În urma analizelor cu carbon s-a descoperit că extraterestrul în cauză a trăit între anii 1250-1300. Interesant este faptul că acest craniu a fost descoperit lângă artefacte care datează din perioada neolitică. Cum a fost posibil ca acest craniul ciudat să ajungă acolo?

Mai mult, craniul a fost găsit deasupra conductelor vechi, care au fost amplasate pe la .. 1900, ca şi cum deabia atunci ar fi fost îngropat! Absenţa restului scheletului şi starea foarte bună în care se găsea, te face să crezi că nu ar fi fost îngropat de mai mult de două zeci de ani.

Craniul nu poate fi atribuit niciunei specii care a trăit pe Terra. După cum se observă în imaginea alăturată, ochii extraterestrului erau neobișnuiți de mari, iar dimensiunea craniului este cu circa 50% mai mare decât craniul uman.

Misterul acestui craniu este deocamdată imposibil de dezlegat, dar printre locuitorii din Olstykke şi împrejurimi circula povestea că un membru al ordinului „l’Ordre Lux Pégasos” ( ordinul pegasului de lumină), deţinea în numele ordinului înafară de craniu, mai multe obiecte extraordinar de luminoase, făcute din materiale necunoscute, probabil metal sau ceramică!

Nu se ştie prea multe despre acest ordin doar că a apărut pe la 1350, iar printre membrii săi s-ar fi numărat: Giovanni Boccaccio, William Shakespeare, Réne Descartes, Thomas Jefferson, Edward Bulwer-Lytton, Ambrose Bierce, Karin Boye, H.G. Wells, Julio Cortázar, Joseph Heller, Octavia Butler, Aleksandr Solsjenitsyn and Ahmed al-Baghdadi.

Așadar, există o legătură strânsă între acest ordin bizar și craniul extraterestru. Este posibil ca acest ordin să fi fost înființat de o specie extraterestră, care a cooptat cei mai inteligenți oameni ai vremii?

loading...
Comments
To Top