Craniul extraterestrului care a trăit în Mexic acum 900 de ani

În 1930, arheologii au descoperit un craniu bizar, într-o peșteră din Canionul de Cupru din Mexic. Craniul are o vechime de peste 900 de ani și pare că a aparținut unei ființe umanoide venită de pe altă planetă.

Pentru că descoperirea a fost una de senzație, care a atras atenția tuturor oamenilor de știință, s-au efectuat diverse teste de laborator pentru elucidarea misterului craniului. A fost supranumit craniul Starchild (copilul stelelor) datorită formei și dimensiunii sale.

S-a stabilit că acest craniu nu poate fi de origine terestră pentru că are proprietăți diferite de craniile oamenilor obișnuiți. Cântărește doar jumătate de kilogram, în timp ce un craniu normal depășește un kilogram, este alungit și puțin bombat în părți, fapte care i-au împins pe cercetători să exclame că ar fi aparținut unei ființe extraterestre care și-a găsit sfârșitul pe Terra.

Mai mult de atât, o analiză amănunțită ADN a fost efectuată la începutul anului 2011. Concluziile au fost de-a dreptul șocante pentru că cercetătorii au descoperit anomalii genetice așa cum nu pot exista la oamenii de pe Terra. Dacă un copil s-ar fi născut cu un asemenea ADN pe Terra, el nu ar fi putut să supraviețuiască nici măcar o zi, dar să fi ajuns la maturitate.

În acel moment s-au născut și controversele. Cei mai mulți dintre oamenii de știință au respins ideea că acest craniu ar fi putut să aparțină unui om, dar nici nu au confirmat faptul că ar aparține unui extraterestru. În condițiile în care mutațiile genetice sau anomaliile naturale nu ar putea să ofere un răspuns existenței misteriosului craniu, atunci singura variantă plauzibilă este cea a extraterestrului.

starchild

Potrivit lui Lloyd Pye, personaj care a studiat artefactul Starchild, craniul a aparţinut unui om special, care a trăit în urmă cu 900 de ani în Mexic și care a fost înmormântat conform tradiției locale. Cu toate acestea, cercetătorul sugerează că acest om nu ar fi aparținut rasei umane și că ar fi venit dintr-un loc necunoscut din vastul Univers.

Loading...
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)