Craniul alungit descoperit în Peru confirmă legătura între extratereștrii și o civilizație antică

Un craniu al unei ființe extraterestre, de dimensiuni reduse, a fost descoperit într-o peșteră din Peru. Craniul crează numeroase controverse, dar în același timp confirmă faptul că extratereștrii au jucat un rol important în dezvoltarea civilizațiilor precolumbiene.

Craniul extraterestrului descoperit în peștera din Peru a fost trimis spre un laborator specializat pentru a fi analizat. Brien Foester susține că este de dimensiuni reduse și este acoperit de o piele extrem de groasă de culoarea gri închis.

După cum se poate observa și din imaginile alăturate, extraterestrul avea ochii mari, fruntea lată și cavitatea craniană alungită spre spate.

Specialiștii în OZN-uri sunt de părere că ar fi aparținut unui extraterestru din specia micii gri, care a murit cu sute sau mii de ani în Peru.

În peștera în cauză au mai fost descoperite numeroase artefacte, care au aparținut unei civilizații umane, care a trăit pe teritoriul actual al Perului.

Specialiștii susțin că a existat o legătură strânsă între specia extraterestră micii gri și civilizaţia pământeană din Peru. Această teorie se explică prin faptul că acest craniu alungit a fost îngropat alături de artefacte prețioase.

loading...

craniu alungit - Craniul alungit descoperit în Peru confirmă legătura între extratereștrii și o civilizație antică

Cu toate acestea, nu este o noutate că extratereștrii s-au implicat de nenumărate ori în evoluția omului pe Terra, doar că această idee este greu acceptată de către specialiști.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Comentariile sunt închise.