Craniile de cristal, adevărul despre aceste artefacte bizare

Au fost lansate mai multe teorii cu privire la craniile de cristal. Unii susțin că sunt un dar de la zei. Alții susțin că sunt o dovadă că extratereștrii există și că au vizitat planeta noastră. A fost avansată ipoteza că aceștia trăiesc în interiorul Pământului.

Oamenii sunt fascinați de mister și de obiectele care au forțe magice. Craniile de cristal fac parte din această categorie. Primele informații despre craniile de cristal provin de la amerindieni, care considerau că acestea conțin informații despre originile și destinul umanității.

Atunci când cele 13 cranii de cristal vor fi reunite, omenirea va reuși să depășească momentele dificile prin care trece.

Despre cele 13 cranii de cristal se spune că au fost aduse de extratereștrii în diferite colțuri ale lumii. Mitul craniilor de cristal a fost spulberat în anul 1840, atunci când a fost descoperit primul craniu. Până în prezent, au fost descoperite 12 astfel de cranii de cristal. Ele fac parte din colecții particulare și sunt expuse în muzee din Londra, Paris și New York.

Ele sunt realizate din cristal și cuarț, iar tehnica de fabricare este de origini necunoscute. Sunt realizate dintr-un singur bloc de cristal și nu prezintă urme de șlefuire.
Unii au încercat să explice șlefuirea prin simpla frecare cu mâinile. O astfel de tehnică presupune 600 de ani.

Craniul Mitchell Hedges

Se numește astfel după numele arheologului care l-a descoperit. Este considerat a fi perfect. A fost descoperit în anul 1927, în cursul unei expediții în America Centrală, în apropiere de o așezare mayașă numită Lubaantun.

Loading...

La început, a fost descoperit craniul căruia îi lipsea mandibula. După câteva luni, la o distanță de câțiva metri, arheologii au descoperit și mandibula. Obiectul seamănă izbitor de mult cu un craniu uman, mai ales în ceea ce privește structura maxilarului și mobilitatea mandibulei.

La lumină, craniul își schimbă culoarea, iar în interior pot fi observate imagini stilizate cu munți și temple. Obiectul are un sistem extrem de complicat de lentile, prisme și canale, care crează efecte optice neobișnuite.
Craniul cântăreşte 6 kilograme și a fost studiat la unul dintre cele mai importante laboratoare, Hewlett Packard.

Cercetătorii au concluzionat că a fost cioplit cu ajutorul diamantelor, iar șlefuirea s-a realizat cu o soluție formată din nisip de siliciu și apă.

13-cranii

Unii consideră că aceste cranii au capacitatea de a înmagazina întâmplările la care iau parte, după care le pot reproduce.

Misterul apariției acestor cranii a lăsat loc pentru multe interpretări și scenarii. Nu se cunoaște originea lor. Pot fi creații ale mayașilor, aztecilor sau sunt de origine extraterestră. Unele persoane le consideră daruri din cer, posibile unelte de comunicare cu civilizațiile extraterestre.

loading...

Comentariile sunt închise.