Craig Hamilton Parker, omul care prezis Brexitul și victoria lui Trump, face previziuni pentru 2018

Craig Hamilton Parker, omul care prezis Brexitul și victoria lui Trump, face previziuni pentru 2018

Craig Hamilton Parker a devenit celebru în SUA după ce a prezis cu câteva luni înainte de alegeri că Donald Trump va deveni președinte. El a făcut această predicție în momentul în care nici măcar stafful lui Donald Trump nu îi dădea acestuia șanse să câștige. Au urmat încă alte două previziuni care aveau să-i consolideze celebritatea. Momentul Brexit și tragedia de la Las Vegas.

De curând, fiind invitat la un canal de televiziune american, Parker a făcut previziuni pentru anul 2018. El a dat o listă cu mai multe evenimente și a numit anul 2018 ca fiind unul terifiant.

→ În primul rând, el a vorbit despre un atac american asupra Coreei de Nord și una dintre cele mai importante rute comerciale va fi distrusă. Kim Jong, dictatorul nord coreean, va fi înlăturat de la putere chiar de popor.

→ În SUA va avea loc o tentativă de înlăturare a lui Donald Trump soldată cu un eșec.

→ O altă predicție se referă la naufragiul unui vapor american care se va solda cu multe victime.

→ În ceea ce privește Europa, în Marea Britanie, Theresa May își va păstra funcția, cu toate că va avea loc o mișcare socială de proporții.

În Europa, vor fi mai multe atacuri teroriste. În două dintre acestea, Londra și Paris, vor fi folosite arme chimice, iar o autostradă din Marea Britanie va fi scena unui atentat.

→ Terorismul cu arme biologice va provoca o epidemie de gripă.

→ În ceea ce privește Italia, Parker susține că un vulcan din apropiere de Napoli va erupe și sute de mii de persoane vor fi evacuate.

În ansamblu, 2018 va fi un an cu multe tulburări politice și crize economice

 

Două dintre previziunile lui Parker încep să prindă contur. În 20 noiembrie, într-un discurs, Trump a declarat, Coreea de Nord e pe lista neagră a statelor care susțin terorismul. Avem dovezi că s-a implicat în acte teroriste din întreaga lume. Pe lista neagră se mai află țări precum, Iran, Siria și Sudan.

În ceea ce privește poziția lui Trump, tot mai multe personalități americane îl contestă ca președinte, susținând ascensiunea sa la Casa Albă un traseu plin de ilegalități.

În ceea ce privește România, astrologul Daniela Simulescu a declarat că 2018 nu este de bun augur pentru România. Citez, gaura neagră trece peste România.

predictii 2018

Vlaicu Ionescu, cel mai bun interpret din lume al catrenelor lui Nostradamus

Cel mai mare specialist al catrenelor lui Nostradamus a fost românul Vlaicu Ionescu care a publicat mai multe cărți cu privire la previziunile lui Nostradamus. Interpretările lui Vlaicu Ionescu au fost foarte precise, grație studiilor aprofundate pe care le-a efectuat de-a lungul deceniilor.

Pentru anul 2018, Nostradamus anunță conflicte militare majore. Implicarea lui Donald Trump în politicile Bizanțului. Se face aluzie la Grecia și politica sa de a primi cât mai mulți refugiați.

Parisul și Roma vor fi scena unor atacuri teroriste fără precedent. Mari seisme se vor produce în anul 2018, soldate cu multe victime, iar Vezuviul va erupe.

CATEGORIES
TAGS
Share This
>