The news is by your side.

Cosmospheres: Farfurii zburatoare rusesti

0

În timpul Războiul Rece, atât americanii cât şi ruşii au dezvoltat diverse tehnologii de luptă. Chiar dacă analele istoriei susţin că SUA ar fi dominat indiscutabil această luptă spre cucerirea spaţiului, Rusia deţinea tehnologii impresionante de luptă.

Încă din anul 1977, ruşii au pus bazele unui program special, denumit Star Wars, care consta într-o triadă spatială construită în jurul unui fascicul încărcat cu particule cu neutroni. Tot în același an ruşii au lansat primii sateliți cosmici denumiţi “Cosmos Interceptors” armaţi cu fascicule de neutroni. Un an mai târziu, aceşti sateliţi ajunseseră la performanţa să distrugă toţi sateliţii americani spioni şi de avertizare.

Dosarele secrete ruseşti susţin că laserul a mai fost utilizat şi pentru a şterge o bază secretă americană de pe Lună, pe statusul operațional Copernicus Crater. Apoi ruşii şi-au desfășurat propriile lor baze. Acesta a fost al doilea picior al triadei de cucerire a spațiului.

Cosmospheres Cosmospheres: Farfurii zburatoare rusesti

A treia etapă din triada rusească a armelor spaţiale s-a intitulat “Cosmospheres”. Se spune că ele utilizau electronavigația şi erau alimentate cu reactor nuclear. Navele circulau în poziţie orizontală şi erau imposibile de detectat cu radarul, datorită acoperirii lor cu un material stealth. Erau dotate cu arme cu particule gamă de constatare psiho-energetica. De asemenea echipamentul de pe “Cosmospheres” putea să bruieze până şi creierul uman.

La începutul anul 1978 s-a petrecut o stranie erupţie de bombe aeriene de-a lungul coastei Statelor Unite şi nu numai. Autorităţile nu au avut nicio explicaţie cu privire la această întâmplare lăsând un mare semn de întrebare în sânul mass-media, cât şi al opiniei publice. Exploziile misterioase nu au putut fi identificate cu niciun avion supersonic sau cu o navă spaţial americană. Explicaţia a venit atunci când dosarele secrete ruseşti au fost făcute publice.

Un atac nuclear iniţiat de SUA împotriva Rusiei a fost comandat cu 82 de avioane secrete.Avioanele submarin”, aşa cum erau ele denumite, s-au strecurat pe sub apă, apoi au zburat la nivelul vârfurilor copacilor. Destinația lor era Marea Caspică şi Norvegia. Ordinele erau clare, odată ajunse la destinaţie trebuiau să aştepte zorii zilei pentru a-şi continua misiunea. Apoi când venea seara trebuiau să-şi atingă ţinta. Avioanele submarin  se aflau suficient într-o apă suficient de adâncă ca să fie vizibile radarului şi totuşi nu puteau să fie detectate nici de sonar. Ruşii, cu ajutorul Cosmopheres au reuşit să le identifice şi prin metode de dezinformare au reuşit să le atragă într-o capcană.

Chiar la miezul nopţii Cosmopheres au început să tragă cu armele încărcate cu fascicul. Erau 10 avioane submarin în Marea Alba şi pe rând au dispărut într-un şuvoi de abur. Armele ruseşti puteau să dezintegreze materia, iar avioanele dispăreau pur şi simplu fără ca nimeni să ştie. La capătul Marii Caspice se aflau alte 19 asemenea avioane care şi-au găsit sfârşitul subit. Astfel, putem spune că ruşii au reuşit să stopeze un holocaust nuclear, pentru că altfel războiul odată declanşat nu putea decât să provoace un şir de explozii nucleare.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și