Cosmodromul OZN-urilor, zona din Rusia unde se găsesc farfurii zburătoare pietrificate

Cosmodromul OZN-urilor este o zonă interesantă din Munții Medvedezkaja, Volgograd, Rusia. Zona este numită în acest fel datorită sutelor de pietre șlefuite perfect în formele farfuriilor zburătoare.

De-a lungul timpului, într-o zonă din Munții Medvedezkaja, Rusia, au fost descoperite numeroase OZN-uri pietrificate. Acestea sunt de diferite dimensiuni, cel mai mare măsurând 2 metri și cântărind peste 200 de kilograme. Exponatele au fost ridicate și trimise către Muzeul de Etnografie Regional, unde se pot admira și în ziua de astăzi.

Nu se știe modalitatea prin care s-au format aceste pietre ciudate, dar specialiștii ne informează că au o vechime de peste 70 de milioane de ani. S-a încercat analizarea OZN-urilor pietrificate cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație ți s-a descoperit că aceste pietre la interior sunt goale.

Pe lângă aceste pietre misterioase, zona este cunoscută și pentru fenomenele ciudate care se întâmplă la anumite perioade de timp. De nenumărate ori, localnicii au semnalat prezența OZN-urilor în zonă. Interesant este faptul că de câte ori cineva a încercat să fotografieze un OZN, acesta nu a apărut niciodată în poză. Oare de ce?

De nenumărate ori, oamenii din zona cu pricina au relatat diverse povești stranii. Una dintre ele susține că la o perioadă de timp, o bătrânică cu trei capre albe apare lângă niște pomi ciudați. Pare să fie îmbrăcată în stilul Evului Mediu și atunci când vede un om îl întreabă cum se ajunge într-un oraș care nu există.

Loading...

dischi-di-pietra

Oamenii susțin că în zonă se află un portal spațiu-timp și uneori oameni din alte timpuri sau dimensiuni ajung acolo. Altă explicație logică nu există și acesta este motivul pentru care zona a devenit chiar o atracție turistică.loading...