Corpul curcubeu, activarea corpului de lumină înainte de moarte

Corpul curcubeu, activarea corpului de lumină înainte de moarte

Corpul curcubeu sau corpul lumină este un concept budist, conform căruia după o meditație specială efectuată înainte de moarte, corpul fizic se transformă în lumină.

Trecerea în altă etapă

Pentru budişti moartea este o trecere într-o altă etapă, cea a luminii și energiei. Din această cauză, budismul este considerat mai mult decât o religie. Pe lângă credință, presupune misticism, tehnici oculte, ritualuri, incantații, puteri subtile care conduc la o stare de energie și lumină, de tranziție, către o altă dimensiune.

Cu ajutorul acestei tehnici de meditație, șamanii reușesc să aibă viziuni extrasenzoriale, viziuni despre viitor.

Lumea occidentală a cunoscut relativ târziu aceste tehnici de meditație. Francis Tiso, preot italian, după ce a trăit mai mulți ani în Tibet, s-a reîntors în Europa unde a prezentat aceste tehnici. În una din cărțile sale, Tiso a povestit moartea lui Khempo A-chos, un inițiat tibetan în astfel de tehnici.

Cu câteva ore înainte să moară, deasupra cabanei lui Khempo, au apărut mai multe curcubeie. În toată această perioadă, el rostea incantații care făceau parte dintr-un ritual. În momentul în care nu a mai respirat, pielea a căpătat o culoare roz și a început să strălucească.

Trupul său a fost acoperit cu o pânză galbenă, iar încăperea se umpluse cu un miros dulceag. De undeva din ceruri, se auzea un murmur precum o muzică divină.

Loading...

Unii specialiști au adus în discuție, în acest sens, învierea lui Hristos și ridicarea la ceruri. O minune care respectă aceleași tipare.

Corpul curcubeu

În mai 2002, o revistă de specialitate a Institutului Noetic publica un articol intitulat Corpul curcubeu, în care era dezbătută tema cu privire la trecerea corpului din stare fizică, materială la cea de lumină și energie. Imediat după moarte, sufletul sub forma unei energii se desprinde din corp și se ridică la ceruri.

Cei care susțin această teorie au adus în discuție experimentul realizat înainte și imediat după moarte.

Corpul uman pierde din greutate 45 de grame, pierdere care ar putea fi cauzată de desprinderea energiei, a sufletului. Fenomenul a fost numit decorporalizare.

calugari-budisti

Începând cu anul 1943, a fost lansat termenul de bilocație, adică o persoană se poate afla în două locuri în mod simultan. În acest sens, este celebru cazul lui Alphonso Ligouri care în momentul morții papei Clement al XIV-lea, s-a aflat lângă papă dar și la reședința sa, efectuând activități zilnice.

Scriitorul Ernest Hemingway povestea că după ce a fost lovit de un obuz, în timpul celui de al Doilea Război Mondial, avea capacitatea de a se dematerializa și a ajunge în diferite colțuri ale lumii, pe care le descria cu o precizie excepțională.

loading...

Related posts