Take a fresh look at your lifestyle.

Corpul astral și modul în care se poate călătorii în planul obscur

În jurul corpului fizic se află corpul eteric. El face legătura cu mediul exterior. Orice boală, înainte de a se instala în corpul fizic, dezechilibrează corpul eteric. Cel de al treilea corp este cel astral. Este cel mai subtil și ia forma unor vibrații.

Noaptea, în corpul astral, conștiința noastră face experimente. Corpul astral este răspunzător de apariția celor decedați. Este vorba despre legătura acestuia cu lumea materială, legătură care rămâne cu toate că persoana a decedat iar corpul fizic și-a pierdut funcțiile. Corpul astral provoacă fenomene pe care le numim supranaturale, dedublări, viziuni ale lumii invizibile.

Al patrulea corp este cel mental, lăcașul forțelor luminoase centrat pe cap. Omul are trei zone ale conștiinței. Capul este locul vieții intelectuale. Inima reacționează la sentimente prin raport la corpul astral și conștiința din bazin sau plex solar care este coordonat de instincte.

Voiajul astral este realizat de corpul astral. Conștiința părăsește corpul fizic și se îndreaptă către corpul astral. Specialiștii susțin că această călătorie astrală se întâmplă, în anumite momente.

  • Accident cu un șoc violent sau boli deosebit de grave.
  • Stop cardiac cu moarte clinică temporară.
  • Consum de droguri.
  • Persoane aflate sub hipnoză.
  • Inducerea voluntară a unei stări de relaxare care va duce la voiajul astral.

Corpul astral se deplasează în universul astral Pe măsură ce se accelerează vibrațiile corpului astral, călătoria se realizează în partea superioară a universului astral.

Corpul astral se poate deplasa în cele trei dimensiuni și în următoarea, numai dacă vibrațiile au accelerația corespunzătoare. În planul astral superior se află sufletele celor dispăruți.

Loading...

rp_dedublare-astrala.jpgExistă specialiști care susțin că voiajul astral implică anumite temeri sau chiar o frică. În primul rând, este vorba despre frica de necunoscut. Șocul poate să fie unul foarte puternic.Deplasarea corpului astral în universul astral poate crea instabilitate și anumite devieri comportamentale.

În al doilea rând, este frica de a întâlni entități nefaste. Emanuel Swedenborg a povestit că a avut experiențe care l-au traumatizat, întâlnirea cu diavolii, în voiajul său astral. Crowley a povestit întâlnirea sa cu entități terifiante. Există frica de a muri și de a pierde corpul și de a nu mai putea reveni, în lumea în care trăim.

loading...

Comentariile sunt închise.