COPILUL CHINEZ CARE A ATINS O NOUA TREAPTA A EVOLUTIEI! FACE PARTE DINTR-O NOUA RASA UMANA!

0

În orașul chinezesc Dahua, trăiește un băiat care conform specialiștilor face parte din noua rasă umană.

Nong Yousui este copilul care este diferit de oamenii din ziua de astăzi și prezintă numeroase trăsături ieșite din comun.

Medicii susțin că nu au mai întâlnit un asemenea caz, băiatul are o privire stranie, o sclipire în ochi ieșită din comun și poate vedea la distanțe extrem de mari atât ziua cât și noaptea.

Ziariștii chinezi au dorit să publice un reportaj cu privire la copilul minune și l-au căutat pentru a se convinge de capacitățile sale misterioase.

Interesantă este privirea copilului, care pare de gheață sau chiar hipnotizatoare. O lumină stranie, mai mult decât o sclipire, iese din ochii săi, care conform martorilor, se transformă în două lămpi pe timp de noapte.

Pentru că un asemenea caz nu a mai fost întâlnit pe lume, medicii nu au fost capabili să-l diagnosticheze într-un fel sau altul. S-a spus despre el că este un caz unic și special, dar pe de cealaltă parte, există specialiști care susțin că băiatul face parte dintr-o nouă rasă umană.

RASA UMANA - COPILUL CHINEZ CARE A ATINS O NOUA TREAPTA A EVOLUTIEI! FACE PARTE DINTR-O NOUA RASA UMANA!

Chiar dacă s-a speculat că poate fi vorba despre o transformare genetică, specialiștii spun că această ipoteză trebuie exclusă și să privim acest copil ca pe următorul pas în evoluția umană.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și