Copil de numai 3 ani și-a adus aminte de viața sa anterioară identificându-l pe ucigașul său

De cele mai multe ori, reîncarnarea este un subiect tabu, respins de cele mai multe ori de societatea vestică. Chiar dacă sunt foarte puține persoane adulte care au șansa să-și amintească despre viața trecută, interesant este faptul că uneori apar anumite informații, care au rolul de trage semnalul de alarmă cu privire la misterul vieții.

Un asemenea caz este un băiețel de numai trei ani, care locuiește în regiunea Golan Heights, zonă aflată între Siria și Israel. Povestea sa este una fascinantă, pentru că atunci când a început să vorbească le-a spus părinților săi o poveste fascinantă din viața sa anterioară. Trăise la doar câțiva kilometri distanță și din motive necunoscute fusese ucis cu mai multe lovituri de topor de către un cunoscut.
Inițial, părinții copilului nu l-au luat în serios, dar în clipa în care povestea devenise o obsesie, părinții au hotărât că trebuie să facă mai multe investigații. Micuțul i-a dus pe un câmp și le-a indicat locul în care fusese îngropat în viața sa anterioară. Ciudat sau nu, după câteva ore de săpături, scheletul unui om la capul căruia se afla un topor fusese descoperit.

Autoritățile locale au fost alertate și copilul de numai trei ani le-a indicat pista care ducea spre cel care comisese crima cu mai mulți ani în urmă. În cele din urmă personajul respectiv a fost arestat și condamnat la crimă.

Reîncarnarea, un fapt pe cât se poate de real

În cartea sa, Copiii care au trăit înainte: Reîncarnați astăzi, psihologul de origine germană Trutz Hardo relatează numeroase astfel de întâmplă. În general, cei care își aduc aminte despre viețile anterioare sunt copiii cu vârste fragede și care uneori relatează cu lux de amănunte întâmplări bizare din viața anterioară.

Loading...

Povestea micuțului care și-a identificat criminalul din viața anterioară a fost supravegheată de dr. Eli Lasch și s-a petrecut undeva prin anii ’60. Lasch a murit în 2009 și atunci toate studiile sale au fost preluate de institutul la care lucra. În acel moment, probabil pentru că au fost atât de fascinante, reprezentanții institutului au hotărât că este timpul să le publice.

reincarnare

În acest fel, opinia publică a ajuns să cunoască fenomene inexplicabile, care se petrec cu numeroși copii din întreaga lume. Ei își amintesc despre viețile anterioare și în conformitate cu zonele culturale din care provin sunt crezuți sau nu. Psihologii susțin că aceste amintiri sunt normale și dacă micuții sunt încurajați pot accesa informații interesante din viețile lor anterioare.

Nu de puține ori s-a sugerat că reîncarnarea este o formă de răscumpărare a greșelilor din viața anterioară și cele mai multe dintre suflete aleg noua șansă pentru a mai parcurge o etapă din drumul spre iluminare sau puritate pe care suntem datori cu toții să-l parcurgem într-un fel sau altul.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și