Coperta The Economist 2019: Rothschilds ne anunță o criză economică fără precedent

Coperta The Economist 2019: Rothschilds ne anunță o criză economică fără precedent

Coperta celebrei reviste The Economist, pentru anul 2019, a fost lansată. Dacă în anii precedenți eram obișnuiți cu coperți acoperite cu fel de fel de simboluri misterioase, care aveau rolul de a prevesti anumite evenimente, cea destinată anului 2019 este simplă și neagră.

Coperta este acoperită cu sloganul ”The word în 2019”, care se poate traduce prin ”Lumea în 2019”. Cel mai interesant este fundalul, care este de o culoare negră, ceea ce în opinia specialiștilor în previziuni, semnifică un an negru, presărat cu numeroase catastrofe și chiar începutul crizei economice.

Coperta neagră pentru revista familiei  Rothschilds, The Economist, chiar dacă la prima vedere pare simplă și lipsită de orice simbol, aceasta transmite mai multe decât și-a imaginat oricine.

Numărul 33

Cabaliștii susțin că această copertă se bazează pe numărul 33. Acest număr poartă povara unui sacrificiu, care se va abate asupra întregii lumi.

Numărul Maestru 33 este o forţa motrică şi de schimbare, care a mai fost denumit şi “Maestrul Învăţător”. Având în componenţa sa inclusă şi combinaţia celorlalte numere Maestre 11 şi 22, intuiţia şi visele ating deja cote net superioare. Un număr 33 al destinului utilizat la capacitate maximă, înseamnă că nu mai există viaţă personală, ci numai concentrarea asupra aspectelor caritabile. Cineva care are reprezentat puternic în tabelul sau acest număr are abilitatea de a se arunca efectiv într-un proiect care duce mult mai departe simplul concept de pragmatism.

Numărul 33 reprezintă completă înţelegere înaintea comunicării. Având cineva ca număr al destinului 33 în tabelul numerologic, înseamnă că acea persoană nu este numai foarte bine informată, însă, de asemenea, verifică cu foarte mare atenţie totul, înainte de a promova idei sau idealuri.

Acest număr în deplină să eficienta reprezintă cu adevărat o imagine demnă de a fi privită şi cercetată. Însă este extraordinar de rar. Numărul Maestru 33 este semnificant numai atunci când apare ca fiind număr al destinului, al personalităţii, al Exprimării personale sau al maturităţii. Altfel, numerologii îl vor privi ca pe un simplu 6 (3+3=6), dezbrăcându-l astfel de puterea şi semnificaţia sa de număr Maestru.

Coperta The Economist

Criza economică în 2019?

Chiar dacă pare greu de crezut, coperta revistei The Economist pentru anul 2019, ne îndeamnă să ne pregătim pentru un an negru. Cel puțin din punct de vedere economic, pentru că cei care conduc lumea sunt de părere că în 2019 se va sparge bula și criza economică va debuta.

CATEGORIES
Share This
>