Convenția OZN-urilor din Florida: Totul despre OZN-uri și civilizația extraterestră care ne protejează

Fenomenul OZN este unul real sau nu? Aceasta este întrebarea la care s-a încercat să se răspundă în cadrul Convenției OZN-urilor, care s-a desfășurat la mijlocul lunii februarie, în Phoenix, Arizona. Ufologii care au participat la congres, au oferit o serie de explicații incredibile cu privire la tot ceea ce înseamnă farfurie zburătoare.

Din ce sunt construite OZN-urile?


Luis Elizondo, un ufolog celebru, a explicat că OZN-urile sunt cât se poate de reale și că ele există și sunt văzute în diverse locuri de pe glob. Atunci când a fost întrebat din ce fel de materiale sunt construite acestea, el le-a numit meta-materiale.

Aceste meta-materiale nu se găsesc pe Terra și este posibil ca ele să nu existe în formă naturală, în niciun loc din Univers. Mai mult de atât, aceste meta-materiale su izotopi ciudați și proprietăți greu de înțeles pentru noi.

Elizondo a adăugat că nu este încă clar dacă aceste materiale provin din spațiul cosmic sau din spațiile interioare ale Pământului, despre care se spune că conține și civilizații foarte avansate.

Datele culese până în prezent, demonstrează că aceste materiale sunt de-a dreptul incredibile și proprietățile lor nu pot fi explicate decât cu ajutorul fizicii cuantice. În momentul în care oamenii de știință vor stăpâni această știință atunci se vor putea spune mult mai multe despre materialele din care sunt construite OZN-urile. De asemenea, prin această declarație, ufologul desființează o dată pentru totdeauna ideea că aceste farfurii zburătoare ar aparține unor agenții secrete de pe Terra. Nimeni, în condițiile științifice de acum, nu ar putea realiza asemenea meta-materiale.

Cum funcționează un OZN?


Datorită acestor materiale speciale, OZN-urile sunt capabile să plutească și să ignore gravitația. Este limpede că aceste materiale au o caracteristică specială antigravitațională, care are capacitatea să altereze materia. În acest sens, OZN-urile au un consum imens de energie și au capacitatea de a îndoi sau altera raportul spațiu-timp. Pornind de la această idee, concluzia următoare este că aceste aparate de zbor misterioase își creează propriul raport spațiu-timp.

Loading...

Dr. Hal Puthoff de la compania spațială Bigelow Aerospace, a explicat că fiecare navă extraterestră își crează în jurul său o bulă și cu ajutorul acesteia poate să ignore legile fizicii, creându-și în același timp propriul univers, în care își crează propriile legi ale fizicii.

Aceste lucruri le permite să zboare la viteze uriașe și în același timp le conferă posibilitatea chiar să depășească și viteza luminii.

De ce nu se produce contactul extraterestru?


Fizicianul, de origine americană, Michio Kaku este un pasionat al acestui subiect. El a realizat mai multe declarații cu privire la momentul în care omul va descoperi oficial o civilizație extraterestră. Kaku este de părere că cea mai apropiată civilizație extraterestră se află la câțiva ani lumină de Terra și că este posibil ca până în 2100 acest contact să se producă.

Fizicianul susține că nu este vorba despre un contact fizic, ci unul care trebuie inițiat prin undele radio. Pentru ca un asemenea contact să fie posibil, mai întâi, omenirea trebuie să înțeleagă limbajul extraterestru. Acest pas este unul extrem de greu de realizat, dar nu imposibil.

ozn

Atunci când a fost întrebat de ce OZN-urile vizitează Terra, dar nu comunică cu oamenii, Kaku a spus că este posibil ca la bordul acestor aparate de zbor să nu existe ființe vii. Cu toate acestea, este limpede că extratereștrii cunosc existența Pământului de foarte multă vreme și că în trecutul îndepărtat au interacționat cu oamenii. Acum ei refuză contactul din motive necunoscute, dar acesta se va produce la momentul potrivit.

Fizicianul nu exclude posibilitatea ca OZN-urile pe care le tot vedem să fie de fapt niște aparate de pază ale planetei nostre. Civilizația extraterestră se află foarte departe de noi, dar este posibil să fi lăsat aceste aparate pentru a ne păzi evoluția.loading...