CONTROLUL MENTAL PRIN MICROUNDE

CONTROLUL MENTAL PRIN MICROUNDE

Patrick Flanagan este inventatorul unui aparat numit neurofon care poate transforma sunetele sau muzica în impulsuri electrice și a fost utilizat cu succes de către persoane cu grave probleme auditive. Aparatul a fost clasat ca fiind confidenţial defense deoarece are capacitatea de a modifica gândirea și comportamentul.

Hiperfrecvenţa modifica electroencefalograma, inducând anumite stări. Aceasta este concluzia unor specialiştii care au studiat, începând cu anul 1962, acest fenomen. În anul 1962, s-a descoperit că pereții ambasadei SUA din Moscova erau înţesaţi cu aparatura care funcționa utilizând unde de hiperfrecvenţa care generau dureri de cap, induceau stări de panică, anxietate sau chiar cancer.

Armele psihotronice au fost utilizate și în timpul războiului din Irak. Mii de soldaţi irakieni s-au predat americanilor, situație care a condus la prinderea lui Saddam Hussein. S-a spus că a fost vorba despre o manipulare mentală, soldaţii se comportau ca niște marionete, neexistând motivația războiului.

Armele psihotronice acţionează după același principiu cu cel al cuptoarelor cu microunde, acţionând direct asupra sistemului nervos. Mulți experți susțin că sunt mai eficiente decât armele nucleare, distrugând psihicul și fizicul și transformând subiecţii în personaje fără discernământ. În momentul în care acţionează, temperatura corpului crește extrem de mult.

Conform Mail Online, Putin a aprobat în cel mai mare secret planul de dezvoltare a armelor psihotronice pentru perioada 2011-2020. Planul va fi finalizat în anul 2020 și cuprinde utilizarea armelor cu energie directă, arme geofizice, genetice și psihotronice.

Psihotronică este o disciplină a biofizicii care se ocupa cu studiul interacţiunilor la distanța între diferiți subiecţi senzitivi, între aceștia și obiecte materiale sau organisme vii. Conform documentelor, URSS-ul a început studierea armelor psihotronice din anul 1920. În anul 1980, existau în toate marile oraşe centre secrete coordonate de KGB, unde se efectuau experimente psihotronice.

Potrivit unui studiu realizat de generalul Emil Strainu, armata americană a pus la punct o nouă armă capabilă să inducă durerea la distanța prin expandarea unei bule de plasmă. Subiectul este paralizat de durere.

manipularea

În anul 1970, era demarat proiectul MONTAUK în care au fost analizate efectele radiațiilor asupra psihicului uman. Se urmărea substituirea conştiinţei subiecţilor după principiile android și cyborg.

Interesant este faptul că și romanii au realizat studii în acest sens, încă din anul 1921, prin persoana inginerului George Constantinescu, care a realizat un tun sonic.

CATEGORIES
Share This