Descopera

CONTINENTUL MU A FOST GRĂDINA EDENULUI

Se spune despre continentul Mu că a fost leagănul civilizației umane. Insula Paștelui, Tahiti, Insulele Cook, Marshall, Marianne, Hawai, Marchize, sunt resturi ale acestui misterios continent.

Cu 12000 de ani înainte de era creștină, un vast continent a fost înghițit de apele Pacificului. Supraviețuitorii au migrat spre Birmania, India, Mexic, Mesopotamia și Egipt, unde au creat mari civilizații.

Texte ale incașilor descriu că Pământul era acoperit de ape într-o proporție foarte mică. Existau mari continente care echilibrau cele două emisfere ale globului.

În anul 1926, colonelul James Churchward a descoperit primele dovezi care susțineau existența continentului Mu. Este vorba despre niște tăblițe pe care le-a primit de la un călugăr indian și care l-a învățat să le descifreze. Conform acestor tăblițe, continentul se întindea la nord de Hawai, până la Insula Paștelui și Fidji.

Călugărul indian numea continentul Mu Grădina Edului și ar fi fost populat de 64 milioane de locuitori. Această civilizație a avut o influență majoră asupra altor civilizații. Structurile gigantice sub formă de piramidă descoperite lângă insula japoneză Yonaguni sunt considerate vestigii ale acestei civilizații.

Cercetătorii japonezi au declarat că aceste structuri nu sunt de origine naturală. S-a estimat că structurile au o vechime de 11000 de ani și pietrele care sunt de dimensiuni uriașe au fost tăiate cu o precizie excepțională. Pe suprafața piramidelor au fost descoperite desene care reprezintă spirale, siluete filiforme și o scriere necunoscută.

Supraviețuitorii s-au refugiat pe locuri înalte, cum ar fi nordul platoului himalaian, unde s-a format rasa turaniană, în sudul platoului, s-a format rasa indiană, platoul iranian, acolo unde s-au format akkadienii și egiptenii.

Continentul Mu a mai fost numit și Lemuria. În India, există o populație care poartă numele de mundras și se presupune că sunt urmașii populației de pe continentul Mu.

mu - CONTINENTUL MU A FOST GRĂDINA EDENULUI

Ipoteza conform căreia continentul Mu a fost înghițit de ape din cauza prăbușirii unui meteorit are tot mai mulți susținători care afirmă că în acea perioadă s-a format craterul Coon Butte din Arizona, care are un diametru de 1200 de metri, iar centura de foc din jurul Pacificului este o cicatrice gigantică, formată în acea perioadă.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top