Contactul cu o specie extraterestră: Prăbușirea religiilor, frică și disperare

Contactul cu o specie extraterestră: Prăbușirea religiilor, frică și disperare

Grant Cameron este una dintre cele mai puternici voci ale comunității ufologice din SUA. Într-un articol pe care l-a publicat de curând, Cameron face o amplă analiza a evenimentelor extraterestre vis a vis de poziția autorităţilor.

El este convins că o problemă de o asemenea importanța nu este făcută publică din cauza unor răspunsuri care pot afecta prezentul și viitorul omenirii. Vă prezentăm câteva dintre așa numitele bariere care în opinia lui Cameron frânează comunicarea autorităţilor.

Complexitatea fenomenului, un efect de bumerang

A recunoaște pur și simplu ca extratereștrii există nu este un lucru ușor. Oamenii ar veni cu sute de întrebări la care autoritățile nu ar putea răspunde. S-ar deschide un fel de cutie a Pandorei. Ce răspunsuri ar putea fi date la întrebări precum, de unde vin extratereștrii, cu cel fel de aparate de zbor, ce tehnologie au sau cu ce gânduri ne vizitează?

Mexicul a fost printre primele ţări care au desecretizat documente cu privire la existența extratereştrilor. Efectul a fost unul de bumerang. Presa din lumea întreaga a asaltat cu întrebări autoritățile, care s-au văzut în imposibilitatea de a răspunde.

Securitatea naționala

Cameron amintește faptul că în campania electorală, Jimmy Carter a promis americanilor că în momentul în care va ajunge la Casa Albă, va desecretiza toate documentele cu privire la extratereștri. Nu s-a ținut de promisiune. Una dintre cele mai bune prietene ale sale, actrița Shirley Mac Laine, avea să scrie în jurnalul său, despre o discuție pe această temă cu președintele.

Carter a motivat că dacă ar divulga informații, acestea ar periclita securitatea naționala. Cu toate acestea, guvernul american a finanţat mai multe proiecte cu privire la studierea acestor evenimente.

Nu știm ce să facem

Este un motiv invocat de Cameron cu privire la tăcerea autorităţilor în confruntarea cu evenimente extraterestre. Cameron amintește declarația unui oficial canadian care după evenimentele extraterestre din perioada 1950-1954, avea să declare, nu avem ce declară pentru că nu înțelegem evenimentele.

Frica

Edgar Mitchell, astronaut în cadrul misiunii Apollo 14, avea să declare ca toți astronauţii care au participat la misiunile Apollo au semnat angajamente conform cărora nu aveau voie să comunice informații despre existența extratereştrilor.

Cei care încălcau acest angajament nu mai beneficiau de uriaşele avantaje financiare oferite de NAŞA și guvernul american. El a mai lăsat să se înțeleagă că proiectul Apollo a fost întrerupt pentru ca Luna este o colonie a extratereştrilor.

Prăbuşirea religiilor

Este un subiect sensibil pentru mulți dintre noi. Dacă am afla adevărul despre implicarea extratereştrilor în apariţia și evoluţia oamenilor, ce ar mai rămâne din credința noastră?

Chiar și Vaticanul care are în arhivele sale documente care atestă existența civilizaţiilor extraterestre și implicarea lor pe Pământ, păstrează tăcerea. La aceste documente au acces doar câteva persoane apropiate papei.

CATEGORIES
Share This