Contactul cu metalele extraterestre, forme agresive de boli

Contactul cu metalele extraterestre, forme agresive de boli

De curând, jurnalul New York Times a publicat un articol cu privire la programul derulat în perioada 2009-2012 de către Pentagon cu privire la identificarea pericolelor extraterestre.

Articolul prezintă mărturii ale unor persoane care au intrat în contact cu obiecte de natură extraterestră, ca urmare a recuperării sau studierii epavelor OZN. Mulți dintre specialiștii care au fost cooptați în echipele de cercetare a epavelor s-au îmbolnăvit. Unii au suferit erupții cutanate, alții au avut probleme de natură nervoasă sau de vedere, alții au murit ca urmare a unor forme de cancer.

Din motive lesne de înțeles, Pentagonul a apelat la compania Bingelow Aerospace pentru a realiza un sistem care să protejeze viețile cercetătorilor, care intrau în contact direct cu părți din epavele extraterestre.

Autorii articolului au contactat rude ale celor care în anul 1947 au fost direct implicați în recuperarea epavei extraterestre de la Roswell. Copiii a trei dintre soldații implicați în acest eveniment au declarat că tații lor deveniseră obsedați în spălatul pe mâini. Cu toate aceste măsuri de igienă, ei s-au confruntat cu erupții cutanate extrem de grave.

Soția unui sergent care s-a ocupat cu recuperarea metalelor extraterestre împrăștiate pe câmp ca urmare a prăbușirii OZN-ului a declarat că soțul său a murit răpus de un cancer care a avut o evoluție galopantă.

Cercetătorul Tom Carey s-a deplasat personal la Roswell, undea stat de vorbă cu fiica lui Mack Brazel, fermierul pe terenul căruia s-a prăbușit OZN-ul.

Loading...

Aceasta a declarat că animalele au refuzat să se apropie de zona accidentului timp de doi ani, iar tatăl său, care a participat alături de soldați la recuperarea părților componente ale epavei, împrăștiate pe câmp pe o suprafață mare, a decedat ca urmare a unei forme de cancer.

rp_ozn1.jpg

După acest incident, Brazel s-a mai confruntat cu o problemă. Animalele nu au mai băut apă din zonă, acesta fiind nevoit să transporte apă de la o distanță de câțiva kilometri.

Conform specialiștilor, metalele de origine extraterestră generează un câmp și o frecvență cu care organismul uman nu este obișnuit. Ei au mai spus că metalele extraterestre sunt periculoase nu prin structura lor, ci prin tehnologia de fabricație.

loading...

Related posts