CONTACTE CU EXTRATEREȘTRII

CONTACTE CU EXTRATEREȘTRII

În 5 noiembrie 1990, la orele 19, mii de europeni au asistat la un eveniment memorabil. Lumini cu forma de triunghi au fost observate deasupra Franței.

S-a estimat că 400 de obiecte de origine necunoscută au survolat spațiul aerian francez. Acestea aveau lungimi de peste 500 de metri.

Autoritățile franceze au efectuat o anchetă cu privire la acest eveniment care a durat 36 de luni. Presa a opinat că atunci s-a produs un val de apariții OZN. S-a scris că umanitatea a fost în fața unui pericol generat de o civilizație extraterestră.

Conform martorilor, obiectele se deplasau cu viteze constante, erau silențioase, puternic luminate și aveau dimensiuni foarte mari.

După 36 de luni, autoritățile franceze au emis un raport în care se spunea că au fost observate peste 400 de obiecte de origine necunoscută care coborau și urcau cu viteze foarte mari, efectuau viraje neobișnuite.

Dispăreau instantaneu, erau puternic luminate, iar în urma unor mici explozii, din ele se desprindeau obiecte de dimensiuni mai mici. În componența lor erau vizibile structuri metalice.

Animalele au avut reacții ciudate, iar în locuințe, s-au înregistrat efecte electromagnetice, s-au dereglat televizoare, alarmele s-au activat. Cele 400 de obiecte au survolat spațiul de la înălțimi cuprinse între 100 de metri și 10000 de metri și aveau trasee paralele, ca și cum ar fi fost un plan bine organizat.

Două zile mai târziu, în 7 noiembrie 1990, scenariul avea să se repete deasupra orașului Montreal, Canada. În plin centru, deasupra zonei numite Place Bonaventure, a fost observat un obiect luminos care zbura la o altitudine de 2000 de metri. Obiectul avea formă ovală și o culoare albă puternic luminată.

Obiectul se deplasa lent, către aeroportul Mirabel, unde a fost interceptat de radare. De la baza militară St. Hubert a decolat un avion de vânătoare. Piloții au reușit să fotografieze misteriosul obiect. Fotografiile au fost clasate.

limbă universală

Zece zile mai târziu, în 15 noiembrie 1990, naveta spațială Atlantis, cu cinci astronauți la bord, pleca într-o misiune militară secretă. S-a spus că este o misiune rezervată forțelor de apărare și securitate națională ale SUA.

CATEGORIES
Share This
>