Contacte cu extratereștrii și adevărul despre Lună, cele mai bine păzite secrete

Contacte cu extratereștrii și adevărul despre Lună, cele mai bine păzite secrete

Unele dintre cele mai bine păstrate secrete ale omenirii sunt cele despre Lună și controversatele contacte cu extratereștrii. În jurul Lunii s-a creat o întreagă conspirație și se pare că adevărul nu îl vom afla niciodată, cel puțin nu în întregime.

Adevărul despre Lună

În ianuarie 2017, doi cercetători americani, foști angajați NASA, făceau declarații incendiare despre secretele bine păstrate de NASA, timp de 40 de ani.

Luna este un subiect despre care NASA a refuzat să ofere opiniei publice informații sau le-a prezentat trunchiat. Cu toate că astronauții americani au fost primii care au ajuns pe Lună, au prelevat roci, au explorat o parte din suprafața lunară, au realizat fotografii și filme, informațiile oferite de NASA au fost succinte.

Această situație a creat multe scenarii. Primii care au scris despre o conspirație NASA au fost sovieticii, care au reclamat faptul că sutele de kilograme de roci lunare nu au fost niciodată prezentate de NASA, iar imaginile captate au fost înainte de a fi publicate, modificate.

După 40 de ani de la acest demers al sovieticilor, Ken Johnston, fost director al departamentului de informații NASA, a făcut declarații incendiare la o conferință susținută la Clubul de presă din Washington. El a declarat că a fost obligat de superiorii săi să distrugă imaginile realizate în anii 70 de către astronauții misiunilor Apollo.

Imaginile prezentau vestigii ale unei civilizații extraterestre. Cu toate că riscul era imens, ani grei de închisoare, Johnton a păstrat o parte din imagini, pe care le-a prezentat în cadrul conferinței.

Contacte cu extratereștrii ?

În anul 1939, ziarul New York Times scria, președintele Roosevelt a luat măsuri pentru a împiedica posibilele revendicări teritoriale ale Germaniei în emisfera vestică a Antarcticii, dincolo de meridianul poziționat la 180 de grade. În acest sens, amiralul Richard Byrd va efectua o expediție în acea zonă.

Expediția a durat până în anul 1940, iar la întoarcerea sa, amiralul a declarat că nu a descoperit baza militară germană, la care președintele făcuse referire.

Încă din anul 1946, au apărut în presa americană știri despre un posibil contact între germani și extratereștrii, precum și despre existența unei baze în Antarctica, în care era utilizată tehnologie extraterestră. Aceste informații se bazau pe declarațiile pe care care le făcuse amiralul Donitz, în cadrul procesului de la Nurnberg.

În anul 1946, SUA organizează o expediție în Antarctica care se va numi Highjump. În anul 1947, înainte de a se reîntoarce în SUA, amiralul Byrd acordă un interviu unui ziar din Chile, este singurul său interviu, în SUA nu a acordat niciun interviu, în care atrăgea atenția asupra pericolului extraterestru. El a mai vorbit despre o posibilă invazie extraterestră și sugera că germanii au intrat în contact cu extratereștrii, utilizând tehnologie foarte performantă.

Incidentul Kenneth Arnold

La câteva luni de la declarațiile amiralului Byrd, are loc incidentul Kenneth Arnold. În timp ce pilota un avion, Arnold a fost martor la apariția unei flote de nave extraterestre, deasupra muntelui Cascade, Oregon. Navele aveau formă asemănătoare cu aparatele create de frații Horton, în Germania nazistă. Această constatare a fost ținută secret mulți ani.

Kenneth Arnold

Extratereștrii sau nu?

În anul 1952, în SUA avea să se producă un nou incident. Zeci de farfurii zburătoare au survolat Casa Albă. Mii de persoane au fost martore la acest eveniment. Radarele au captat aceste apariții, iar martorii au realizat poze.

Mulți și-au pus întrebarea dacă obiectele zburătoare erau de origine germană sau extraterestră?
Un alt incident avea să se petreacă câțiva ani mai târziu, în Honolulu. Martorii la acest eveniment, civili și militari, au declarat că misteriosul obiect zburător avea inscripționate o svastică și crucea de fier nazistă.


Ne găsești pe Facebook, pe pagina Cultură Generală, pe Grupul Cunoașterii sau pe canalul de Youtube, Efemeride TV!


 

Loading...
CATEGORIES
TAGS