Descopera

Construiește-ți viitorul împreună cu Sky Way

Societatea a fost profund marcată de apariția internetului și a posibilităților pe care le oferă această rețea informațională. Cantități mari de informație acum se transmit în fracțiuni de secundă la distanțe foarte mari, dar transportarea nemijlocită a mărfurilor și a pasagerilor a rămas la același nivel. Această discrepanță între aceste două domenii trebuie anihilată pentru a reduce din efectele crizei economice mondiale. Concomitent cu acestea astăzi se acutizeză problemele globale precum cea ecologică și energetică.

Actualmente soluția perfectă pentru toate aceste probleme enumerate este deja la un pas de realitate, dar se elaborează de mai bine de 35 de ani. Soluția este tehnologia Sky Way, autorul căreia este Anatoly Yunitskiy, inginer-constructor, specialist în sisteme de transport și cosmonautică.

1 - Construiește-ți viitorul împreună cu Sky Way

Mai multe despre acest genial om puteți afla pe pagina personală a acestuia.

Ce reprezintă de de fapt tehnologia Sky Way?

Tehnologia Sky Way este o totalitate de invenții tehnice și inginerești, care formează un sistem de transport modern, de nivelul doi, ce înglobează în sine mai multe elemente, și anume: drumul – acesta este construit la o înălțime de 30 m și mai mult de la nivelul pămîntului, stațiile, unitățile de transport, care dezvoltă viteze mari între 150 km/h și 500km/h.

Acest sistem de transport va ieși pe piața mondială din anul 2017-2018. În prezent se construiește un centru demonstrativ în orașul Minsk, Belorusia. Modelul de finanțare a acestui proiect este de tip crowinvesting, ceva diferit de modelul crowfounding, care este utilizat pe așa platforme ca https://www.kickstarter.com/ sau https://www.indiegogo.com/ . În acest scop a fost creată o platformă investițională online, juridic avînd statutul de fond de investiții – http://skywayinvestgroup.com/en/ .

Pentru a vă înregistra pe această platformă puteți rezolvați chestionarul următorul chestionar –https://office.skywayinvestgroup.com/landing/2?ref=8158819916733829&language=en .

loading...

Directorul grupului de companii Sky Way Anatoly Yunitskiy a luat o decizie foarte corectă din punctul meu de vedere, ce ține de oferirea posibilității de a fi investitor în acest proiect oricărui om obișnuit, care nu are mare experiență în proiecte investiționale. Aș fi vrut ca o asemenea șansă să îmi fi oferit și compania Google, Facebook sau alte companii cu răsfrîngere globală în etapele inițiale de dezvoltare a acestora.

Acum fiecare om poate contribui la dezvoltare acestui proiect co contribuția individuală minimă ce începe cu 5 £, în schimb contribuabilul devine acționar în această companie cu un pachet de acțiuni corespunzător sumei de bani investite.

Acest proiect este activ promovat în prezent în așa tări ca Spania, Russia, Belorusia, Turcia, Australia, Emiratele Arabe Unite, Moldova etc. Având în vedere globalitatea acestui proiect aș fi vrut ca oamenii din România să cunoască despre acest proiect, și eventual să se implice în dezvoltarea lui după dorință și posibilități.
Dacă ar fi cineva interesat să promoveze activ proiectul Sky Way pe teritoriul României, aș putea să îl ajut cu cea mai mare plăcere!

Contact igor_pletosu13@yahoo.com

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top